Aannemersbedrijf

Een allround bouwbedrijf is een klussenbedrijf dat de verantwoordelijkheid voor de realisatie en coördinatie van een bouwproject op zich neemt. Het bouwbedrijf draagt er zorg voor dat een bouwproject volgende de in een contract vastgelegde afspraken wordt uitgevoerd.

De belangrijkste afspraken binnen een dergelijk contract bestaan meestal uit de werkzaamheden, de prijs en de datum van oplevering.

uitbouw woning

Ons aannemersbedrijf krijgt veel vragen over verbouwingen. Van al deze vragen gaat 90% over de prijs. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

Natuurlijk is het inhuren van een aannemer of klusbedrijf niet altijd even goedkoop maar in onze ogen hoeft een dakkapel laten plaatsen ook niet duur te wezen. De gemiddelde prijzen van dakkapellen variëren ook enorm.

Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding. Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat overgaat tot het inhuren van een aannemersbedrijf.

Persoonlijke prijsindicatie?

Bouwen met erkenning

Een aannemer draagt zorg voor de planning van project. Dit houdt in dat de aannemer er zorg voor draagt dat de juiste uitvoerders worden ingeschakeld op het juiste moment. Denk aan loodgieters, timmerbedrijf, tegelzetters enzovoort. Ook zorgt het bouwbedrijf er voor dat de juiste materialen op het juiste moment aanwezig zijn.

Het is ook de verantwoordelijkheid van de aannemer de kwaliteit van het werk van de uitvoerders te controleren en zo nodig de uitvoerders aanspreekt op slecht werk.

Voor het controleren van kwaliteit is het vaak verstandiger om onafhankelijke bouwbegeleiding in  te schakelen.

Besparen op verbouwen

Wist u dat u flink kunt besparen bij het aanvragen van een aannemer offerte ? De kosten van een aannemersbedrijf kunt u verlagen door een deel van het voorbereidende werk zelf uit te voeren.

Zo kunt u bijvoorbeeld alvast bouwtekeningen laten maken of een planning vast stellen. Als u het bouwwerk wilt uitbesteden dan raden wij u aan bouw offerte’s met elkaar te gaan vergelijken zodat u nooit teveel zult betalen voor de verbouwing die u wilt gaan uitvoeren.

aannemersbedrijf

Netwerk van een aannemersbedrijf

Het grote voordeel van het inhuren van een aannemersbedrijf is dat er doorgaans groot netwerk van uitvoerders is, en tevens goed contact met materiaal leveranciers.

Vaak voorzien aannemersbedrijven uitvoerders van regelmatig werk en kunnen ze zodoende een lagere prijs overeenkomen dan dat u zult lukken wanneer u allemaal losse uitvoerders bij elkaar zoekt.

Een ander voordeel is dat de aannemer weet wie de goede uitvoerders zijn, en kan hij beter plannen omdat hij goed zicht heeft op het bouwproces en hoe lang specifieke werkzaamheden duren.

Betaalbare aannemer

Ook kunnen wij als bouwbedrijf goedkoop de bouwmaterialen inkopen omdat we een grote afname hebben van de verschillende leveranciers. We weten welke materialen het best gebruikt kunnen worden voor verschillende situaties.

Al met al worden de kosten voor de aannemer beperkt door het inschakelen van een goed aannemersbedrijf dat uw zorgen en geregel uit handen neem.

Ook als bouwbedrijf inzetbaar

Een aannemer of een bouwbedrijf doen bijna hetzelfde, toch zijn er een aantal kleine verschillen. Hieronder beschrijven we wat een bouwbedrijf voor u kan betekenen. Bouwbedrijven zijn de daadwerkelijke uitvoerders van bouwprojecten.

Wij zijn een van die bouwbedrijven die meerdere disciplines onder één dak heeft. Dit houdt in dat wij bijzonder efficiënt en dus goedkoop uw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Om alle verbouwingen en renovaties goed te kunnen uitvoeren hebben we verschillende disciplines binnen ons bedrijf.

Wij hebben de volgende vaklieden in huis:

Persoonlijke prijsindicatie?

Aannemer Amsterdam en Haarlem

Het verbouwen en renoveren van huizen is hetgeen wat wij het meeste doen in de steden Haarlem en Amsterdam.

Wij weten wat u belangrijk vindt en houden daar rekening mee tijdens het uitbrengen van de offerte en gedurende de bouwwerkzaamheden.

Iedere klant in Haarlem of in Amsterdam heeft zo zijn eigen wensen en ideeën bij een verbouwing, wij begrijpen dit en sparen tijd noch moeite om een klant het vertrouwen te geven wat nodig is bij een verbouwing door de aannemer uit Haarlem.

Bouwbedrijven voor winkelpanden

Inrichten en verbouwen van winkelpanden en bedrijfspanden zijn verbouwingen die vaak worden uitgevoerd door grote bouwbedrijven. Er zijn bouwbedrijven die werkelijk alle klussen aannemen, wij doen dit per definitie niet omdat de kwaliteit van onze service en werkzaamheden voorop staan.

De grote bouwbedrijven in Nederland hebben veel meer personeel in dienst dan de kleinere gespecialiseerde bedrijven. Vaak verliest men controle over de werkzaamheden en worden bouwprojecten niet op tijd afgerond.

Bouwtechnische kennis van bouwbedrijven

Wij hebben een drietal bouwtechnici binnen de gelederen. Een bouwtechnicus kan kloppende bouwtekeningen maken rekening houdend met de juiste bouwcalculatie.

Dit houdt in dat hij erop toeziet dat een constructie veilig en sterk genoeg is. Een constructie dient van te voren door gerekend te worden op duw- en trekkrachten, de constructie moet dit allemaal aankunnen.

Een fundering maken is een goed voorbeeld waar veel bouwbedrijven de fout in gaan. Een fundering moet voldoende draagkracht hebben om de constructie (bijvoorbeeld een uitbouw) te kunnen dragen.

Hier hoort een bouwcalculatie bij, dan weet u zeker dat de aanbouw niet gaat verzakken en dus de muren laat scheuren.

Bouwbegeleiding

Wanneer u een keuze maakt uit de verschillende bouwbedrijven kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld ons bouwbedrijf in de hand te nemen voor bouwbegeleiding.

Wij kunnen dan als onafhankelijke 3e partij voor u bemiddelen tussen u en de andere aannemer. Dit houdt in dat we het werk kunnen controleren en u kunnen adviseren of de prijzen kloppen en het juiste materiaal wordt gebruikt.

Gebruik ons expertise voor een uitvoerende of adviserende rol binnen uw bouwproject. Vraag een gratis offerte aan zie wat de mogelijkheden zijn. Tevens zult u verstelt staan van onze lage tarieven.

Timmerbedrijf

Onderdeel van aannemersbedrijf de Aannemer-Gigant is het timmerbedrijf. Wij verzorgen alle soorten timmerwerk.

Van een dakraam vervangen tot aan kasten timmeren, die bij de bouw van uw woning of kantoorpand nodig kunnen zijn.

Een timmerbedrijf kan ook voorbereidend werk uitvoeren voor bijvoorbeeld een woningrenovatie, denk bijvoorbeeld aan houtskeletbouw die nodig is voor het uit of opbouwen van uw woning.

U begrijpt dat het voor een bouwbedrijf als het onze, fijn is te beschikken over ons eigen timmerbedrijf. Hierdoor kunnen makkelijk veranderingen worden aangebracht, ook op het laatste moment.

Ook het maken en voorbereiden van bijvoorbeeld dakkapellen worden in deze fabriek uitgevoerd.

Als onze timmer mannen hebben een vast dienstverband, zijn gediplomeerd zijn en beschikken over de ervaring die nodig is voor het bouwen van een object.

Zodat u kunt rekenen op vakwerk, ongeacht de uit te voeren opdracht.

Timmerwerk

Een dakkapel laten plaatsen door ons bedrijf is bij ons voordelig  omdat wij onze gunstige inkoop combineren met de expertise van onze mensen. Een dakkapel wordt namelijk in elkaar gemaakt door een timmerman.

Ervaring betekent minder uren en is uiteraard gunstig voor uw prijs. Maar ook voor timmer werkzaamheden die niet echt bij de bouw horen, zoals het op maat maken van meubels, kunt u bij ons terecht.

Wij laten al uw timmerwerk in goede banen lopen.

Wilt u uw timmerwerk ook door ons timmerbedrijf  laten verzorgen? Vraag dan een offerte aan en ontdek de laagste prijzen van ons timmerbedrijf.

De Aannemer-Gigant neemt uw stress weg

Wij als aannemer Amsterdam de Aannemer Gigant nemen de onnodige bouwstress weg en kunnen het waarschijnlijk zo regelen voor u dat u alsnog goedkoper uit bent dan wanneer u het zelf zou laten uitvoeren.

Dit heeft er alles mee te maken dat onze planning perfect klopt en we dus kunnen voorkomen dat u voor onaangename verassingen komt te staan.

Wilt u weten wat u bouwproject gaat kosten en hoe het verloop er uit zal gaan zien? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraag invullen.

Binnen 2 dagen heeft u een duidelijke en interessante offerte in uw mailbox. Bij de Aannemer-Gigant weet u zeker dat u goed zit.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Persoonlijk advies