Prefab dakkapel

De dakkapellen van de Aannemer-Gigant zijn opgebouwd uit de beste soort materialen en produceren wij met de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zorgen er voor dat onze dakkapellen zowel van prefab als hout een zeer hoge levensduur behalen. Onze dakkapellen zorgen voor een goede solide constructie en hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

Wilt u een nieuw betaalbaar dakkapel? Kies dan voor een prefab exemplaar van de Aannemer-Gigant.

prefab dakkapel
Prefab dakkapel plaatsing schuin dak

Wat zijn de voordelen van een prefab dakkapel?

Onze prefab dakkapellen worden in de fabriek geheel op maat geprefabriceerd. Maar waarom kiezen voor een prefab dakkapel? Dat zullen wij u uitleggen….

Prefab dakkapellen hebben veel meer voordelen dan een opbouwdakkapel. We zetten deze voordelen voor u op een rijtje:

 • Wordt binnen een dag geplaatst
 • Zeer hoog afwerkingsniveau
 • Voordelige prijs
 • Geen kans op lekkage
 • Groot wooncomfort
 • Veel tijdwinst

Omdat wij ervoor zorgen dat de voorbereidingen in de prefabricage fabriek zeer precies verlopen is de plaatsing voor ons zeer gunstig. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer binnen enkele uren wind en waterdicht afgewerkt zal zijn.

Onze dakkapelmonteurs werken het gehele dakkapel netjes af en ruimen uiteraard alles op. Omdat de Aannemer-Gigant vele jaren ervaring heeft verloopt de plaatsing van het dakkapel binnen een dag.

Krijg ik overlast bij het plaatsen van een prefab dakkapel? 

U heeft nauwelijks tot geen overlast van het plaatsen van een dakkapel. Wij gebruiken een hijskraan en hijsen het prefab dakkapel op het dak van uw woning. Dit gebeurt vakkundig en met beleid.

Voordelen van een hijskraan gebruiken zijn:

 • Steigers en ladders niet nodig
 • Materialen en afval worden in Big Bags afgevoerd en aangeleverd
 • Geen troep in en rondom uw tuin
 • Door het gebruik van de hijskraan heeft u geen beschadigingen van het heen en weer lopen
 • Bouwtijd is veel sneller

Wat is het prijsvoordeel van een prefab dakkapel?

Prefabriceren in plaats van op maat gaan bouwen gaat een stuk sneller. Wij hebben veel minder arbeidsuren nodig wat voor u een veel goedkopere prijs oplevert. Zo bespaart u niet alleen op het prefab dakkapel maar ook nog eens flink op de energiekosten van uw woning.

Hoe dit komt? De prefab modellen van de Aannemer-Gigant zijn doormiddel van de juiste isolatie panelen te gebruiken op het dakkapel zeer isolerend. Zo hebben onze prefab dakkapellen een van de hoogste isolatie waardes van het moment.

kosten prefab dakkapel
Prefabriceren in plaats van op maat bouwen

Extra wooncomfort

Door een prefab dakkapelopbouw te laten aanbrengen geniet u snel van meer ruimte in huis. Door de hoge kwaliteit van onze dakkapellen zal deze ook veel langer mee gaan.

Zo heeft u dus binnen 1 dag extra wooncomfort. Wilt u weten wat een prefab dakkapel kost? Vraag dan eens geheel vrijblijvend de prijs bij ons aan. Wij zullen u verassen met een scherpe dakkapel offerte.

De prijs van een houten prefab dakkapel ligt gemiddeld genomen tussen de € 4.550 en de € 6.550. Omdat het dakkapel gedeeltelijk of geheel in de fabriek wordt geproduceerd zijn de montagefouten nihil.

Leest u in de onderstaande prijzentabel de verschillende soorten prefab dakkapel prijzen. We gaan hier uit van een standaard dakkapel van 2,5 breed bij 1,5 meter hoog.

De prijzen van dakkapellen die 3meter, 4 meter of zelfs 5 meter breed zijn zijn uiteraard een stukje duurder.

Prefab materiaalKosten dakkapel
Houten dakkapel€ 2.700 tot € 3.000
Kunststof dakkapel€ 3.300 tot € 3.900
Kunststof dakkapel€ 3.900 tot € 4.400
Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!