Over de Aannemer-Gigant

Welkom op deze pagina waarin wij u virtueel kennis laten maken met ons erkende bouw en aannemersbedrijf de Aannemer Gigant. De Aannemer-Gigant hoort tot Nederlands bekendste Gigant bouwgroep.

Ons bouwbedrijf is sinds 1984 actief en in de begin jaren vooral werkzaam in Amsterdam en omstreken.

Sinds de beginjaren zijn wij uitgegroeid tot een groot erkend aannemersbedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland.

De Aannemer-Gigant is een platform voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een goede aannemer. Ons doel is om u als potentiële opdrachtgever te begeleiden met welke verbouwing dan ook.

53 jaar bouwervaring

Onze auteur en oprichter Jouke de Groot is nu 72 en loopt al ongeveer 53 jaar mee in de bouwbranche. Gestart op hele jonge leeftijd als leerling schilder werd al snel duidelijk dat zijn hart echt binnen de gehele bouwbranche lag en daar wilde hij meer mee doen.

Door verder te leren en diverse diploma’s (uiteraard allemaal bouw gerelateerd) te behalen beschikt Jouke over veel kennis en kunde binnen de bouwbranche.

In eerste instantie vervulden wij alle offerte aanvragen zelf. Om landelijke dekking te kunnen garanderen zijn wij een aantal jaar na het opzetten van de site begonnen met het zoeken van partners.

Ons strenge selectieproces heeft ervoor gezorgd dat wij lang gedaan hebben over het verkrijgen van een landelijke dekking. Inmiddels hebben wij dat echter wel voor elkaar.

We kunnen nu zeggen dat we het beste netwerk van Aannemers van Nederland hebben, in welke regio u zich ook bevindt.

Ons bouw team

Ons bouwteam hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten verbouwingen.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze bouw specialisten

Website auteur : Joude de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Gigant bouwgroep

De Aannemer-Gigant behoord tot Nederlands bekendste Gigant Bouwgroep. Deze bouwgroep doet alles in en rondom uw huis. Dus niet alleen maar bouwen en verbouwen. Zo leggen wij ook tuinen aan of krijgen wij opdrachten binnen zoals een gevelrenovatie.

Hier leest u een opsomming van de verschillende werkzaamheden die de Gigant bouwgroep hedendaags uitvoert:

Offerte mogelijkheden

Wij streven er naar een zo scherp mogelijke prijs voor u te vinden. Ook kijken we welke aannemer bij uw klus past. Verschillende aannemers hebben namelijk verschillende expertises.

Als u benieuwd bent wat u kunt besparen op een klus dan kunt u simpelweg het offerte formulier invullen. U krijgt altijd binnen 24 uur een passende oplossing.

Om een offerte zo goed mogelijk te kunnen opstellen is het belangrijk dat u specifiek bent in de omschrijving.

Hoe specifieker u bent hoe beter wij een aannemer aan uw klus kunnen koppelen. Dit scheelt u weer in de prijs!

Direct een offerte aanvragen kan via ons offerteformulier. Uiteraard is het aanvragen van een offerte gratis en vrijblijvend. U verbindt zich nergens aan.

Veelgestelde vragen over aannemers

Waarom een aannemer?

website van het jaar

Een handige klusser kan zich afvragen waarom een aannemer prettig is. Ten eerste scheelt het tijd maar een aannemer werkt vaak ook vrij goedkoop. Goede aannemers hebben prijsafspraken met leveranciers en werken een stuk sneller, simpelweg omdat zij meer ervaring hebben. Hier wordt het werk goedkoper van. Ook zal het werk van een aannemer langer goed blijven. Veelvoorkomende problemen weten zij makkelijk te omzeilen door slimmer te bouwen.

Wat is het verschil tussen een aannemer en een bouwbedrijf?

Een bouwbedrijf kan dingen maken, een aannemer kan klussen ook coördineren. Om een verbouwing van begin tot eind tot een succes te maken wordt vaak een aannemer in de arm genomen. Een bouwbedrijf zal in de regel een klus of een deel van een klus goed kunnen uitvoeren maar zal met alles wat er om de klus heen zit weinig rekening houden. Bij grotere klussen werkt een aannemer vaak samen met een of meerdere bouwbedrijven of specialisten.

Hoe kun je goede aannemer vinden?

erkend vakwerk

Hoe goed een aannemer is kun je alleen weten als je ervaring met meerdere aannemers hebt, en het liefst in de bouw werkt of gewerkt heeft. Alleen dan kun je het kaf van het koren scheiden. Wij hebben een achtergrond in de bouw en werken met door ons geselecteerde en erkende aannemers die zich keer op keer bewijzen. Als een aannemer van eigenaar veranderd of ander personeel in dienst neemt zullen wij de kwaliteit van de aannemer herevalueren. Daarbij bellen wij onze klanten steekproefsgewijs na om te vragen wat de ervaringen waren. Met deze informatie leiden we onze aannemers verder op.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!