Goedkoop dakkapel laten plaatsen

Als u op zoek bent naar een betaalbaar dakkapel? Dan wilt u uiteraard ook dat deze van een goede kwaliteit is.

De Aannemer-Gigant uit de regio Amsterdam plaatst uw dakkapellen voor de scherpste prijs aan een- of twee kanten van uw dak met de beste kwaliteit.

dakkapel-offerte

Zo leveren en plaatsen wij een prefab, houten of een kunststof dakkapel of zelfs een traditioneel gebouwd exemplaar in een zeer korte tijd voor uw bestaande of nieuwbouwwoning.

Omdat wij een betaalbaar aannemersbedrijf zijn krijgen wij regelmatig vragen over dakkapel plaatsingen en de prijs hiervan. Denkt u hier bij aan vragen zoals:

  • Wat zijn de exacte kosten voor een goedkoop dakkapel?
  • Hoe duur is een dakkapel inclusief plaatsing?
  • Wat zijn normale prijzen voor dakkapellen?
  • Kost een dakkapel plaatsen veel?

Natuurlijk is ook een betaalbaar of een actie op een dakkapel niet heel goedkoop maar in onze ogen hoeft het aanschaffen van een dakkapel ook niet duur te wezen. De gemiddelde prijzen van dakkapellen variëren ook enorm.

Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding.

Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u overgaat tot het plaatsen van een kapel aan de voorkant of achterkant van uw dak.

Leest u op deze pagina alles over een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde of achterzijde van uw nieuwbouw of bestaande woning en de bijbehorende prijzen.

Wij zijn de dakkapel discounter van Nederland met altijd zeer scherpe prijsacties.

Snel een prijsindicatie?

Offerte goedkoop dakkapel aanvragen

Wij begrijpen als geen ander dat het uiterst belangrijk is om te weten wat de dakkapel prijzen zijn. Een dakkapel om uw zolder te vergroten is niet goedkoop!

Bedragen tussen de 12 a 20,000 euro zijn bedragen waar u niet van hoeft te schrikken.

Wilt u ongeveer weten wat het kost om een dakkapel te laten plaatsen door een aannemer? Dan vind u al deze prijsinformatie op deze pagina of op de rest van onze website.

Het is dus niet noodzakelijk om meteen een offerte aan te vragen!!

Bent u serieus geïnteresseerd en wilt u graag dat de aannemer bij u langs komt om alle vakkundige normen van het dakkapel en de dakkapel prijzen te bespreken?

Dan verwijzen wij u het offerte formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen.

(Vult u bij de beschrijving zo uitgebreid mogelijk wat uw wensen zijn zodat wij een goed zicht krijgen van uw toekomst plannen.)

kosten-van-een-dakkapel-laten-plaatsen

Goedkope kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel is de goedkopere oplossing ten opzichte van een houten dakkapel.

Vroeger was kunststof duurder maar door de doorlopende ontwikkelingen is het fabriceren van kunststof kapellen stukken goedkoper geworden.

Ook is de efficiëntie van de fabrieken beter geworden waardoor ook op dat punt het maken van kunststof prefab dakkapellen steeds goedkoper is geworden.

Een ander voordeel van een kunststof dakkapel is dat de isolatie vaak beter is. De profielen en wanden van deze dakkapellen worden in de meeste gevallen goed met tussenruimtes gecreëerd om een zo optimaal mogelijke isolatie te bewerkstelligen.

Dit betekent dus dat er minder stookkosten zullen zijn en dat u op die manier dus ook kosten bespaard.

En als klap op de vuurpijl hebben kunststof dakkapellen in tegenstelling tot houten dakkapellen amper onderhoud nodig.

Ook hier geldt dus weer dat op de lange termijn de kunststof dakkapellen stukken goedkoper zijn.

Kozijnen zijn prijs bepalend

Welke en wat voor kozijnen er geplaatst zullen worden in de dakkapel zijn ook erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. Kozijnen komen namelijk in verschillende uitvoeringen en in verschillende materialen.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor kozijnen uit verschillende soorten hout, kozijnen van kunststof en kozijnen van aluminium. De keuze hierin is erg bepalend voor de uiteindelijke prijs en hoe goedkoop het dus wordt.

Zo is een hardhouten kozijn met behandeling een stuk duurder dan wanneer hout van mindere kwaliteit wordt gebruikt.

Wanneer u nog goedkoper wilt is het mogelijk om een kunststof kozijn te kiezen. Een goedkoop dakraam is ook een mogelijkheid in een dakkapel.

Daarnaast zult u ook nog de keuze moeten maken voor de uitvoering van het te gebruiken kozijn.

Zo is er de keuze tussen draai kiep kozijnen, openslaande ramen, val kozijnen en nog enkele andere uitvoeringen.

De goedkoopste variant is natuurlijk een vast raam, deze kan niet open en zit gewoon vast.

U kunt combineren tussen verschillende soorten kozijnen in de dakkapel en kunt u op deze manier de goedkoopste dakkapel vinden.

hoe-duur-is-een-dakkapel

Casco dakkapel is het goedkoopste

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen heeft u in de meeste gevallen de keuze tussen een casco dakkapel of een totaal afgewerkte.

Met casco bedoelen we eigenlijk een kale dakkapel zonder afwerking.

Wanneer wij een casco dakkapel opleveren betekent dit dat deze wind- en waterdicht is, alle kieren zijn gedicht en de kozijnen zijn geplaatst.

Zelf bent u verantwoordelijk voor de verdere afwerking, denk bijvoorbeeld aan het leggen van de vloer, het aansluiten van de electra, het afwerken van de wanden enzovoort.

Bij een dakkapel die we afgewerkt moeten opleveren zijn bovengenoemde werkzaamheden allemaal uitgevoerd door ons wanneer de dakkapel opgeleverd wordt.

Wij zorgen er voor dat de wanden netjes zijn, er een vloer ligt, eventuele elektra punten worden gerealiseerd enzovoort.

U kunt zich voorstellen dat een volledig afgewerkte dakkapel duurder is dan wanneer u de dakkapel casco laat opleveren.

Als u dus een goedkope dakkapel zoekt kan het verstandig zijn om deze casco te laten opleveren, enige ervaring met klussen is dan wel handig.

Snel een prijsindicatie?

Goedkoop laten plaatsen

Een volgende mogelijkheid voor een zo goedkoop mogelijke dakkapel is door te besparen op de plaatsingskosten. Nu zult u misschien denken dat deze kosten altijd vast staan maar dat is niet altijd helemaal waar.

Wanneer u bijvoorbeeld samen met u buren besluit om allebei (of meerdere mensen) een dakkapel te laten plaatsen kunnen wij veel lagere kosten voor de plaatsing berekenen.

Daarnaast zijn er momenten in het jaar waarop we het rustiger hebben, tijdens deze periodes kunnen wij ook lagere prijzen bereken om zo goedkoop mogelijk een dakkapel te laten plaatsen.

Vergeleken met andere dakkapel bedrijven zijn we eigenlijk altijd goedkoper wat betreft het plaatsen van de dakkapel.

Aanbiedingen

Als u van plan bent om een goedkoop dakkapel aan te schaffen dan moet deze evengoed duurzaam wezen en moet het materiaal wat gebruikt is lang meegaan.

Veel dakkapellen specialisten plaatsen aanbiedingen vooral voor de snel geplaatste prefab dakkapellen van kunststof of van hardhout met een standaard afmeting.

Als u op deze aanbiedingen ingaat dat dan bent u altijd voordeliger uit dan u denkt.

Prijzen van dakkapellen

Bent u op zoek naar meer informatie over het bouwen van een dakkapel met een schuin dak? of u wilt weten wat een dakkapel kost? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij kunnen u altijd een uitgebreid advies geven. Of kijkt u rond op onze website, hier vindt u meer informatie over onze werkzaamheden.

Tevens maken wij zo nu en dan foto’s op de werkplek. Een foto geeft vaak een betere indruk.

Als u op het offerte formulier goed en uitgebreid uw wensen aangeeft, dan heeft u uiterlijk binnen drie werkdagen inzicht in de te maken kosten.

Offerte goedkope dakkapel vergelijken

Om echt te weten wat de prijs van uw dakkapel zal worden kunt het best een offerte aanvragen bij ons. Het aanvragen van een prijs is geheel vrijblijvend en u heeft binnen 2 werkdagen duidelijkheid over de kosten.

Door middel van verschillende offertes aanvragen bij verschillende dakkapel bedrijven kunt u eenvoudig ontdekken waar u de goedkoopste dakkapel kunt laten plaatsen.

Let er wel op dat u alleen vergelijkt tussen erkende bedrijven die eenzelfde kwaliteit leveren.

U zult verbaasd staan vanwege onze lagen dakkapel prijzen, bij de Aannemer-Gigant vind u echt de voordeligste dakkapellen met de hoogste kwaliteit.

Vragen & Antwoorden

Goedkoop dakkapel laten plaatsen kan dit?

Prijs-vergelijken

Natuurlijk zijn er verschillende vormen van dakkapellen die ook wat goedkoper geplaatst kunnen worden. Denkt u hierbij aan een prefab of casco dakkapel. Leest u hier alles over een goedkoop dakkapel plaatsen.

Is een kunststof dakkapel goedkoper dan een houten dakkapel?

Een op maat gemaakt dakkapel van hout is altijd duurder dan een dakkapel van kunststof. Lees hier waarom en vergelijk de prijzen van een houten, kunststof of polyester dakkapel.

Wat is de prijs van een goedkoop dakkapel?

aannemer offerte

De gemiddelde prijs van een wat goedkoper exemplaar dakkapel kunt u hier terug vinden op onze pagina.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!