Prijsinformatie

Op deze pagina vind u alle prijzen over verschillende verbouwingen die wij als erkend bouwbedrijf dagelijks uitvoeren.

Wat zijn de kosten van een dakopbouw?

dakopbouw

Leest u op deze pagina alle informatie over de dakopbouw kosten, de plaatsing van verschillende dak opbouwen op platte daken en hoe wij als erkend aannemersbedrijf te werk gaan.

Wat kost een dakopbouw?
Wat kost een dakopbouw plat dak

De gemiddelde kosten van het laten plaatsen van een dakopbouw liggen tussen de € 2.800 en € 3.300 per meter. Wilt u een extra verdieping op uw platte dak laten bouwen? Dan kunt u rekening houden met prijzen vanaf € 900,- per vierkante meter.

Wat zijn de prijzen van een uitbouw?

Uitbouwen woning

Leest u op deze pagina de gemiddelde prijzen van verschillende soorten uitbouwen. Een uitbouw laten plaatsen aan de achterkant van uw woning heeft als groot voordeel dat u binnen een zeer korte tijd meer woonruimte bezit.

Uitbouw prijzen
Wat kost een houten uitbouw?
Aanbouwen kosten
Uitbouw woning kosten


De gemiddelde kosten van een uitbouw liggen tussen de € 14.000 en € 23.000, inclusief de bouwmaterialen en de gehele plaatsing.

Wat zijn de kosten van een dakkapel laten plaatsen?

dakkapel-plaatsen

Leest u op deze pagina alles over de kosten van verschillende soorten dakkapellen inclusief het plaatsen en afwerken.

Kosten dakkapel
Wat kost een dakkapel laten plaatsen?
Wat kost een dakkapel met schuin dak?
Dakkapel zonder vergunning
Goedkoop dakkapel

De kosten van dakkapellen kunnen erg uiteen lopen. Zo is een dakkapel van 3 meter breed een stuk goedkoper dan een dakkapel laten plaatsen van 5 meter breed. Leest u hier alles wat u moet weten over dakkapellen.

Wat kost een huis laten verbouwen door een aannemer?

huis verbouwen

Wilt u uw huis laten verbouwen en u bent op zoek naar een goede maar betaalbare aannemer? Dan zit u bij aannemersbedrijf de Aannemer-Gigant op het juiste adres. Leest u hier alles over de kosten van een huisverbouwing.

Huis verbouwen kosten
Wat kost een huis laten verbouwen?

Als u uw complete huis wilt laten verbouwen dan kunt u rekening houden met prijzen vanaf €40 tot aan €150,- per m² . Het uurloon wat berekend word van een aannemer ligt tussen de €30 en €60 per uur.

Wat kost een nieuwe badkamer?

kosten-nieuwe-badkamer

Als u uw badkamer wilt laten vernieuwen dan zijn de kosten van een nieuwe badkamer van groot belang. Leest u hier alle prijsinformatie over het laten plaatsen van een nieuwe badkamer.

Kosten nieuwe badkamer
Wat kost een badkamerverbouwing?

De keuze om een badkamer verbouwing ui te laten voeren brengt uiteraard kosten met zich mee. De gemiddelde kosten van een badkamer verbouwing liggen tussen de 4.500 en 15.000 euro. Afhankelijk of u een kleine of grote badkamer heeft.

Wat kost het om mijn kozijnen te laten vervangen?

kozijnen vervangen kosten

Zijn uw houten kozijnen rot? Of wilt u in plaats van houten kozijnen kuststof kozijnen? Leest u hier dan alles over de kosten van kozijnen vervangen.

Kozijnen vervangen kosten
Kozijnen prijzen

De gemiddelde kosten van kunststof kozijnen starten vanaf € 750,-. Dit is inclusief montage en het bijbehorende HR++ glas. U kunt ook denken om uw kozijnen te laten vervangen voor hout of aluminium. Echter zal dit materiaal iets duurder zijn dan kunststof.

Wat kost het bouwen van een serre?

serre-aanbouw

Wilt u snel meer woonruimte en uw tuin meer bij uw huis betrekken? Dan is een serre laten bouwen aan de achterkant of zijkant van uw woning niet zo een slecht idee. Lees hier alle prijsinformatie betreft de verschillende soorten serres:

Serre prijzen

De prijs om een serre aan te laten bouwen heeft grotendeels te maken met de grote van de uitbouw, de fundering en het soort glas wat u in de serre wilt laten plaatsen. Lees hier alles over het op maat bouwen van een serre aan uw woning.

Wat zijn de prijzen van een huis bouwen?

huis-bouwen-prijzen

Heeft u een kavel gekocht of wilt u een oud huis opknappen? Wat zijn dan de gemiddelde prijzen hiervan? Leest u op deze pagina alles over de prijs van een huis bouwen of renoveren:

Huis bouwen prijzen
Huis verbouwen kosten
Goedkoop je huis laten bouwen

Het bouwen van een nieuw huis brengt uiteraard hogere kosten met zich mee dan het laten renoveren of verbouwen van een kluswoning. Leest u hier alles over de kosten van het bouwen van een huis op uw nieuwe stuk grond.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!