Diensten

Op deze pagina vind u alle informatie over verschillende verbouwingen die wij als erkend bouwbedrijf dagelijks uitvoeren.

Uitbouw woning

uitbouw

Er zijn verschillende redenen waarom mensen overgaan tot een uitbouw woning. De meeste voorkomende reden is toch echter wel dat men extra een goedkope woonruimte wil creëren of meer leefruimte in hun bestaande woning bijbouwen door hun woonkamer uit te breiden zonder dat je moet verhuizen.

Een maatwerk aanbouw duurt gemiddeld ongeveer 2 tot 6 weken.

Op deze pagina leest u alles over een uitbouw van uw woning.

Dakopbouw

dakopbouw

Wat is een dakopbouw? Een dakopbouw is meestal een ruimte of een kamer die op het dak wordt gebouw. Voor een dakopbouw is het belangrijk om te weten wat de maximale bouwhoogte en groothoogte is.

Een opbouw op een plat dak is een goede keuze wanneer je meer extra ruimte in huis wilt creëren.

Op deze pagina leest u alles over een dakopbouw.

Nokverhoging

nokverhoging

Een nokverhoging is de snelste manier om extra ruimte in uw huis op uw zolder te creëren. U kunt deze ruimte voor uzelf gebruiken door een extra slaapkamer op zolder te bouwen, u kunt bijvoorbeeld ook een kantoor op de zolder creëren wanneer u een eigen bedrijf heeft of wanneer u thuis werkt.

Hoe maak je een nokverhoging? Bij een nokverhoging wordt de nok de punt van uw dak verschoven en/of verhoogd. Hierdoor creëert u veel extra loop ruimte op zolder. Een optopping van een dak is een flinke verbouwing. De constructie van uw dak verandert namelijk meer dan als u alleen een dakkapel laat plaatsen.

Op deze pagina leest u alles over een nokverhoging.

Huis verbouwen

huis-verbouwen-kosten

Het verbouwen van uw woning is een ingrijpend proces.

Vaak als mensen zelf hier aan gaan beginnen komen ze hier wel op terug en valt het verbouwen vaak vies tegen.

Niet alleen is het tijdrovend maar ook de stress en het financiële plaatje helpen niet mee.

Ook zult u verstand moeten hebben van het verbouwen van uw woning en het geen wat u wilt gaan verbouwen.

Het opknappen van een woning is niet zomaar een klusje hiervoor is ervaring nodig en expertise.

Als u van plan bent toch een aannemer in te gaan huren dan is het verstandig om van te voren even een onderzoekje te plegen of de aannemer goed aangeschreven staat en erkend is.

Op deze pagina leest u alles over het verbouwen van uw huis.

Kozijnen plaatsen

kozijnen-prijzen

Door ruim van te voren te bedenken welke eigenschappen u belangrijk vindt aan uw kozijn is de kans zeer groot dat u de juiste keuze gaat maken.

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen zoals: Houten kozijnen, Kunststof kozijnen, Aluminium kozijnen.

Elke soort heeft zijn voor en nadelen.

Nieuwe kozijnen zijn en blijven een flinke investering maar zullen bij de juiste montage jarenlang meegaan.

Op deze pagina leest u alles over het plaatsen van kozijnen.

U wilt uw oude kozijnen vervangen en u bent op zoek naar meer informatie over het vernieuwen van uw kozijnen.

Op deze pagina leest u alles over het vervangen van uw kozijnen.

Serre bouwen

serre-aanbouw

Een prefab serre is in verschillende vormen zoals van glas, hout, aluminium. Een serre zorgt dus niet alleen maar voor extra ruimte, maar ook creëert het extra daglicht in uw woning.

Daarnaast is de grootte van uw bouw belangrijk om over na te denken.

Op deze pagina leest u alles over het bouwen van een serre.

Vloer egaliseren

vloer-egaliseren

Uw vloer laten egaliseren om een glad en rechte oppervlakte te krijgen om een nieuwe vloer zoals laminaat of tegels in uw huis te kunnen leggen. Als u der voor kiest om zelf u vloer te egaliseren, dan hebben wij op deze pagina een stappenplan voor u gemaakt die u kunt volgen.

Het egaliseren van een houten of betonvloer (ook wel vloer egalisatie genoemd)  is een klus waar aardig wat werk en tijd in gaat zitten.

Laminaat laten leggen

laminaat-laten-leggen-met-ondervloer

Wij raden af om zelf aan de slag te gaan met de vloer, dit komt door het feit dat er aardig wat kennis en vaardigheden bij komen kijken.

Wanneer u zelf aan de slag gaat is de kans op fouten aanzienlijk groter, dit zou veel kosten met zich mee kunnen brengen.

Daarnaast is het zo dat dat sowieso al een redelijk goedkope klus is om te klaren, het loont niet om hier op te besparen.

Laminaat wordt meestal in de lengte van de kamer gelegd. Zo creëert u visueel een grotere en langere woonruimte.

Op deze pagina leest u alles over het laten leggen van laminaat.

Dakkapel laten plaatsen

kosten-van-een-dakkapel-laten-plaatsen

Als u van plan bent om een dakkapel aan te schaffen dan moet deze evengoed duurzaam wezen en moet het materiaal lang meegaan.

Om een dakkapel zonder vergunning te bouwen moet je voldoen aan eisen. Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht op zolder.

Een dakkapel kan verschillende modellen hebben zoals: Schuin dak, Plat dak, Nokverhoging.

Op deze pagina leest u alles over het laten plaatsen van een dakkapel.

Prefab dakkapel

kosten prefab dakkapel

Een geprefigeerde dakkapel laten plaatsen is een stuk goedkoper dan een op maat gemaakt dakkapel. Leest u hier alles over een de kosten van een prefab dakkapel.

Dakkapel laten vervangen

.dakkapel vervangen kosten

Heeft u een oud dakkapel? En wilt u deze laten opknappen? Wij kunnen uw dakkapel vervangen voor een schappelijke prijs. Leest u hier alles over de kosten van een dakkapel vervangen

Dakkapel laten afwerken

binnenkant-dakkapel-afwerken-met-gipsplaten

Heeft u een nieuw dakkapel laten plaatsen? Dan zal dit dakkapel nog moeten worden afgewerkt. Leest u hier alles over de binnenkant -en buitenkant aftimmeren van uw dakkapel.

Kosten dubbele nokverhoging

nokverhogende dakkapel

Wilt u het dak van uw huis verhogen> Door een dubbele nokverhoging krijgt u veel meer beloopbare ruimte op uw zolder. Lees hier alles over de kosten van een dubbele nokverhoging of de kosten van een enkelzijdige nokverhoging.

Kosten opbouw garage

Wilt u snel meer ruimte boven op uw garage? Denk er dan eens over na om uw garage op te laten bouwen. Lees hier alles over de kosten van een opbouw op de garage.

Kunststof dakkapel

kunststof dakkapel

Iets duurder dan een houten dakkapel is een kunststof dakkapel laten plaatsen. Kunststof mag dan wel iets duurder zijn maar het vergt geen onderhoud meer. Leest u hier wat een kunststof dakkapel plaatsen kost.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!