Kosten aannemer

Op deze pagina vindt u informatie over de kosten van een aannemer, en u ontdekt hoe de prijzen worden opgebouwd en waar u allemaal rekening mee dient te houden bij een verbouwing.

kosten huis laten verbouwen

Verbouwen geeft altijd wel wat stres met zich mee maar hoe belangrijk is het dat de aangenomen werkzaamheden goed en goedkoop worden uitgevoerd en zijn de kosten aannemer wel schappelijk?

Wat misschien nog belangrijker is is betaald u niet te veel voor u verbouwing? Op deze pagina geven wij u advies.

Bent u op zoek naar een goede aannemer die voor u uw huis kan verbouwen?en elke verbouwing zou kunnen uitvoeren maar zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat alles wel goed gaat?

En natuurlijk een bouwer die voor de meest interessante kosten werk uitvoert.  Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij worden veel benaderd met vragen over de prijs en het uurtarief van aannemers. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

 • Wat zijn de kosten?
 • Hoe duur is een aannemer?
 • Wat doet een aannemer pressies?
 • Kost een aannemer veel?

Het inhuren van een aannemersbedrijf is natuurlijk niet heel goedkoop. Echter hoeft dit ook niet duur te wezen in onze ogen. De gemiddelde prijs van het inhuren van aannemersbedrijven variëren ook enorm.

Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding. Leest u op deze pagina alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u met een aannemer in zee gaat.

Persoonlijke prijsindicatie?

Prijzen aannemer berekenen

Wij waarschuwen u wel voor bouwbedrijven die vast prijzen op de website hebben staan, dit kan gewoon niet en dat maakt de bedrijven ongeloofwaardig.

De uiteindelijke kosten aannemer hangen ook nog af van onvoorziene omstandigheden tijdens het project.

Denk bijvoorbeeld aan de materialen die er gebruikt moeten worden, de huidige status van een te verbouwen woning of ruimte, hoeveel werk er uitgevoerd moet worden etcetera.

Ook kan het bijvoorbeeld gebeuren dat het weer tegen zit, of dat bijvoorbeeld blijft dat de grond niet stabiel genoeg is een om een fundering op te plaatsen.

En natuurlijk zijn er nog tal van zaken die tegen kunnen zitten of kunnen afwijken van een standaard situatie. Dat is dan ook de reden dat complete kosten op een website van aannemersbedrijven ongeloofwaardig zijn.

Uurloon aannemersbedrijven

Over het arbeidsloon en de kosten aannemer kunnen wij wel duidelijk zijn. Ook voor de manuren die gemaakt worden tijdens een bouwproject moet worden betaald.

Wij hanteren een uurtarief van €27,50, dit is een lage prijs en wij zijn er trots op dat we dit kunnen bieden.

De gemiddelde arbeid kosten voor een aannemer liggen rond de €47,00 per uur. Bij ons bent u dus heel goedkoop uit, naast het feit dat we goedkoop zijn is het ook zo dat we echt kwaliteit leveren.

Wanneer u wenst niet per uur te betalen is het ook mogelijk om een project prijs af te spreken.

U geeft dan aan wat er ge- of verbouwd moet worden, en wij geven een totaalprijs waar het materiaal en de arbeid in verwerkt zijn.

Dit doen we altijd na een nauwkeurige opname op locatie zodat we precies weten wat er gedaan moet worden en zodat we adequate offerte kunnen maken.

kozijnen-laten-vervangen-door-aannemer

Kosten aannemer factoren

Waar de kosten aannemer ook afhankelijk van zijn is het materiaal dat benodigd is. Voor elke verbouwing is er eigenlijk een grote keuze aan verschillende materialen in nog een grotere verzameling van verschillende prijsklassen.

Wij adviseren om kwaliteit boven prijs te verkiezen, uiteraard zijn er goede materialen voor aantrekkelijke prijzen.

Wij werken dan ook met de beste prijs kwaliteit verhouding mogelijk.

Kosten voor een huis bouwen

Een aannemer kan natuurlijk ingeschakeld worden om een compleet goedkoop huis te laten bouwen. De prijs hiervan is natuurlijk afhankelijk van wat voor huis u wilt laten bouwen.

De prijs is afhankelijk van de kwaliteit bouw die u wilt en natuurlijk ook van de grootte van de woningen. Daarnaast kost de afwerking van een woning ook geld, deze kosten moeten eigenlijk ook meegenomen worden in de prijs van een woning laten bouwen.

Ter indicatie kunnen we zeggen dat de prijs per m3 voor normale bouw ongeveer €350 bedraagt.

Dit is inclusief de materialen en arbeid die hiervoor benodigd is. Deze prijs is wel casco bouw, de afbouw kosten moeten hier dus bij opgeteld worden. Voor meer informatie kijkt u op de pagina prijs huis bouwen.

Hoe vind u een goede aannemer

Welke stappen kunt u nemen om een goede aannemer te vinden? Wij geven u hier enkele tips:

 • Vind een goede aannemer door kennissen of vrienden die ervaring hebben met dit aannemersbedrijf
 • Kijk in de buurt of er een aannemer is die referenties heeft.
 • Vraag dan ook bij het opgegeven referentie adres of er veel bijkomende kosten zijn bijgekomen
 • Vergelijk de offerte van de aannemer met die van andere bedrijven.
Persoonlijke prijsindicatie?

Aannemer tips

Om een betaalbare prijs te kunnen ontvangen is het verstandig om de prijzen te vergelijken van verschillende aannemersbedrijven.

Wij zullen u de 3 belangrijkste tips geven waar u rekening mee kunt houden.

 • Neem ruim de tijd om offertes te vergelijken
 • Vraag naar de referenties van de aannemer
 • Leg uw afspraken vast op papier

Contract

Uiteraard is het verstandig om alles vast te leggen. In de meeste gevallen zijn aannemers niet zo netjes in het vastleggen van afspraken.

Hun reactie is dan ook vaak “alles komt in orden maakt u zich geen zorgen” Natuurlijk lopen de meeste verbouwingen ook wel goed zonder enige discussie, maar wat als dit niet het geval zou zijn?

Dan heeft u in ieder geval iets op papier vastgelegd. Op deze manier valt er geen discussie te voeren en zal het probleem snel opgelost kunnen worden.

Wat mag een aannemer kosten?

Veel klanten van ons vragen dan ook wel wat kost u als aannemer.Hier is eigenlijk geen antwoord op te geven omdat dit met veel verschillende factoren te maken heeft zoals het materiaal, de gemaakte uren enz.

Het uurloon van een aannemer is natuurlijk wel een vastgegeven maar hier kunnen bijvoorbeeld weer voorrijkosten bijkomen of eventueel parkeergeld voor in de grotere steden.

Lage kosten voor verbouwen

Wij bieden u professionaliteit en uitstekend vakwerk die door ervaren gediplomeerde personeelsleden worden uit gevoerd van een opknapbeurt van de keuken tot aan een complete verbouwing.

Wij staan volledig garant voor de kwaliteit van het werk en gebruiken alleen de beste materialen en de kosten blijven beperkt.

De Aannemer-Gigant is het beste aannemersbedrijf voor uw opdracht, of u nu een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, wij helpen u graag om de kosten voor onze diensten zo laag mogelijk te houden.

Onze kosten voor een nieuwe badkamer zijn bijvoorbeeld zeer concurrerend.

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de prijzen voor uw project? Vraag geheel vrijblijvend via het offerte formulier een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons Aannemersbedrijf werkt landelijk in diverse steden.Van het verbouwen van een kerk tot aan een winkelcentrum of een aanbouw maken, wij gaan geen verbouwing uit de weg!

Goede aannemer Amsterdam

Wij krijgen regelmatig de vraag of ons aannemersbedrijf alleen maar in Amsterdam werkt. Maar natuurlijk werken wij ook landelijk en voeren wij alleen grotendeels verbouwingen uit in de stad Amsterdam.

De aannemer-gigant aannemer Amsterdam is een erkend bedrijf wat door de loop der jaren een hoop goede referenties achter zich heeft staan.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Persoonlijk advies