Dakkapel offerte online

Als u binnenkort een nieuw dakkapel wilt laten plaatsen dan is het van groot belang dat u meerdere dakkapel offertes aanvraagt.

Op deze manier kunt u de prijzen van een dakkapel goed vergelijken, en ervoor zorgen dat u zo goedkoop mogelijk uit bent en het nieuwe dakkapel binnen uw budget past.

Maar wat hoort er te staan in de inhoud van de dakkapel offerte? En hoe kunt u simpelweg tot 40% besparen? Wij zullen u wat meer duidelijkheid geven op deze pagina.

hoe-duur-is-een-dakkapel
Kant en klaar dakkapel plaatsen Amsterdam

Veel vragen omtrent de prijs van dakkapellen

De meeste vragen die ons gesteld worden over dakkapellen gaan in 90% van de  gevallen over de prijs van een dakkapel inclusief het plaatsen. Dit is natuurlijk niet zo gek aangezien een dakkapel een grote uitgave is en een goede investering is in uw huis. De volgende vragen krijgen wij vaak gesteld:

Natuurlijk is een dakkapel niet goedkoop om te laten plaatsen, maar in onze ogen hoeft een dakkapel laten plaatsen ook niet duur te wezen. De gemiddelde prijzen van dakkapellen variëren ook enorm.

Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding. Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u een nieuw dakkapel aanschaft op uw dak.

Hoe vraag ik een dakkapel offerte aan?

Benodigde tijd: 1 minuut.

Zoals we hierboven al verteld hebben is een offerte de beste prijsberekening voor uw dakkapel. Leest u hier hoe u een dakkapel offerte kunt aanvragen zodat u de juiste prijs opgesteld krijgt.

 1. Ga naar ons vrijblijvende offerte formulier

  Door op deze link te klikken zult u bij ons online gratis een prijsberekening kunnen aanvragen voor uw nieuwe dakkapel. In dit stappenplan zullen wij u vertellen hoe u het beste uw situatie en uw wensen kunt beschrijven.

 2. Vul bij omschrijving de juiste maten van het dakkapel in.

  Bij de omschrijving van ons offerteformulier kunt u de exacte maten van het dakkapel wat u wenst invullen. Door de juiste maten van het dakkapel door te geven kunnen wij een precieze berekening maken in de offerte.

 3. Omschrijft u van welk materiaal u uw nieuwe dakkapel wilt

  Buiten de juiste maten is het soort materiaal van het dakkapel erg belangrijk. Kiest u voor een houten dakkapel dan zal deze in de offerte duurder uitkomen dan een kunststof prefab model.

 4. Omgeving en vergunning

  Ook bij een dakkapel kan het voorkomen dat er een vergunning aangevraagd moet worden. Als u de omgeving zoals (achterkant van het huis, voorkant of zijkant) invult waar het dakkapel geplaatst moet worden kunnen wij in uw gemeente bekijken of hiervoor een vergunning nodig is.

 5. Prijsberekening dakkapel ontvangen

  Als u het online offerte formulier heeft ingevuld en heeft verstuurd gaan wij voor u aan de gang met de berekening van het nieuwe dakkapel. U ontvangt de offerte berekening in de meeste gevallen binnen enkele dagen geheel gratis en vrijblijvend in uw mailbox.

Dakkapel offertes online aanvragen

Het vergelijken van meerdere dakkapel offertes voor dezelfde dakopbouw kan voor u heel interessant worden. In de praktijk blijkt dat het prijzen vergelijken met meerdere dakkapel specialisten wel 30% tot 40% invloed kan hebben op de prijs van de offerte.

Ons team van de Aannemer-Gigant begrijpt als geen ander dat het uiterst belangrijk is om te weten wat een dakkapel plaatsen kost.

Een dakkapel om uw zolder te vergroten is niet goedkoop! Bedragen tussen de 8,000,- en 20,000,- euro zijn bedragen waar u niet van hoeft te schrikken.

Wilt u ongeveer weten wat het kost om een dakkapel te laten plaatsen door een erkende aannemer? Vraag dan binnen 2 minuten de prijs hier aan!

(Vult u bij de beschrijving zo uitgebreid mogelijk wat uw wensen zijn zodat wij een goed zicht krijgen van uw toekomst plannen.)

dakkapel-plaatsen-aannemer-gigant
Prefab dakkapel op schuin dak

Wat kost een gemiddeld dakkapel?

Als u meer licht in uw nieuwbouwwoning of bestaande huis wilt is een dakkapel op de zolderverdieping natuurlijk de oplossing.

Voordat u zich bezig gaat houden met dakkapel offertes wilt u natuurlijk eerst is weten wat de online gemiddelde prijzen van de soort dakkapel die u graag wilt laten plaatsen.

De meeste dakkapel prijzen lopen flink uiteen. Daarom hebben wij voor u een prijsoverzicht gemaakt zodat u ongeveer weet wat het kost.

DAKKAPEL VAN..PREFAB PRIJS (INCLUSIEF PLAATSEN)TRADITIONEEL PRIJS (INCLUSIEF PLAATSEN)
Houten dakkapellenVanaf € 2.500Vanaf € 3.700
Kunststof dakkapellenVanaf € 3.000Vanaf € 4.200
Polyester dakkapellenVanaf € 4.000Niet van toepassing

Wees goedkoper uit !!

Natuurlijk is het laten plaatsen van een dakkapel met een schuin dak of een plat dak een dure investering maar er zijn toch manieren om goedkoper uit te zijn dan u denkt.

Er zijn veel dakkapelbedrijven die graag een dakkapel bij u komen plaatsen maar houd u er rekening mee dat elk bedrijf een ander tarief heeft.

De tarieven die dakkapelbedrijven hanteren kunnen een erg groot verschil hebben in prijs.

Wilt u besparen op de kosten voor uw nieuwe dakkapel dan is het een verstandige keuze om de prijzen van meerdere dakkapellen specialisten te gaan vergelijken zodat u toch voordelig uit bent.

U kunt bij ons beginnen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergelijk onze offerte voor uw nieuwe dakkapel met andere dakkapellen specialisten en u zult zelf met eigen ogen zien dat er een groot verschil zit in de kosten.

Zorg dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe dakkapel u kunt uw geld immers maar een keer uitgeven!!!!!

dakkapel-offerte
Prefab dakkapel plaatsing

Een dakkapel plaatsing is een precieze klus

Het laten maken en plaatsen van een dakkapel bij de Aannemer-Gigant is een serieuze klus. Het is belangrijk dat de huidige dakconstructie van het huis op de juiste manier word aangepast zodat het dakkapel goed aansluit op uw dak.

Als u zelf een dakkapel wilt gaan plaatsen laat u zich dan van te voren goed informeren hoe u dit het beste kan doen.

We zullen u vast een stappenplan laten zien wat de juiste werkwijze is voor het monteren van uw dakkapel als u dit zelf wilt gaan doen:

Wat hoort er in een dakkapel offerte te staan?

Als u een dakkapel offerte aanvraagt is het belangrijk dat de werkzaamheden duidelijk omschreven staan.

De dakkapellen specialist moet er voor zorgen dat de prijzen gespecificeerd zijn zodat u een goed beeld krijgt van de complete kosten.

U wilt immers niet dat u achteraf onverwachte kosten moet betalen.

We zullen u een opsomming geven van de kostenpost zodat u nog meer duidelijkheid heeft wat belangrijk is zodat u de prijzen goed kan vergelijken:

 • Wat is de prijs van de dakopbouw ( dakkapel )?
 • Word al het materiaal en vuil afgevoerd?
 • Staan de montage kosten apart vermeld?
 • Moet u voorrijkosten betalen of zit dit bij de prijs inbegrepen?
 • Is de prijs inclusief de BTW?
 • Zit er een hijskraan bij de prijs inbegrepen?

Zoals u kunt zien zijn de bovenstaande voorbeelden zeer belangrijke aspecten om te weten. Zorg er altijd voor dat de offerte word uitgebracht zodat het duidelijk is voor u en niet voor degene die hem maakt!

Vergelijken van dakkapelberekeningen scheelt geld!

Omdat de meeste dakkapellen specialisten verschillende tarieven hanteren is het voor u van groot belang de offertes te vergelijken en te letten op de totaalprijs.

Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk is ” wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Vergelijk altijd eerst de verschillende prijzen met elkaar en daarna pas bekijkt u hoe de kosten zijn opgebouwd en wat is inbegrepen en niet.

U kunt ons altijd om advies vragen maar wij hebben ook de mogelijkheid voor u gemaakt om online een vrijblijvende offerte aan te kunnen vragen. Vergelijk onze prijs is met de andere offertes die u aanvraagt en u kunt zelf zien dat wij niet te duur zijn voor uw nieuwe dakkapel.

Handig om te weten..

Wat kost een dakkapel inclusief het plaatsen?

website van het jaar

De kosten van een dakkapel zijn uiteraard belangrijk om te weten. Echter is het aanschaffen van een dakkapel vaak inclusief het plaatsen. De vanaf prijzen voor een nieuwe dakkapel plaatsing liggen gemiddeld tussen de €6.000,- en €9.000,-. Zie meer informatie over de prijzen van dakkapellen op deze pagina.

Wat kost een gemiddeld dakkapel op je dak?

erkend vakwerk

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van hoe schuin uw dak is. Ook de hoogte en breedte van het dakkapel heeft invloed op de gemiddelde prijs. Je kunt een dakkapel al aanschaffen vanaf €5.800,-. Dit is vaak een prefab dakkapel

Wanneer moet ik mijn dakkapel vervangen?

Als uw oude dakkapel vergaan is en niet meer op te knappen valt dan kunt u beter over gaan tot het laten plaatsen van een nieuw exemplaar. Een dakkapel vervangen kan nodig zijn in meerdere situaties. Denk hierbij aan:

 • Lekkage
 • Slechte isolatie
 • Houtwerk gaat verrotten
 • Te klein dakkapel

Vervang uw dakkapel altijd op tijd! Voordat uw woning meer schade oploopt. Lees hier alles over de prijsvergelijking van een dakkapel opknappen of vernieuwen.

Wanneer is een dakkapel vergunningsvrij?

Als een dakkapel tussen een bepaalde maat valt (wat per gemeente verschillend kan zijn) dan hoeft u geen vergunning aan te vragen voor een nieuw dakkapel. Lees hier alles over een vergunningsvrij dakkapel laten plaatsen.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!