Aannemersbedrijf Haarlem

aannemer-Haarlem

Welkom op de website van de aannemer uit de regio van Haarlem de specialist op het gebied van , serre bouwen, dakopbouw en kozijnen vervangen en voor al uw andere bouwwerkzaamheden.

Aannemer-Gigant is een gerenommeerd erkend aannemersbedrijf werkend in Haarlem en omstreken. Omdat we zelf in Zwanenburg ons kantoor hebben is het gemakkelijk om in Haarlem en directe omgeving te werken.

Of het nu in Haarlem Noord of in Schalkwijk is, wij hebben ervaring met verbouwingen door heel Haarlem en omgeving. Sinds 1976 staan wij garant voor een goede kwaliteit en prijs verhouding. Wij bieden u een ambachtelijke zorg in combinatie met een zeer moderne werkwijze.

De werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren bestaan onder andere uit verbouwingen, opbouwen, dakkapellen plaatsen, renovatie en woningbouw.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken wij ten alle tijden gebruik van een vaste ploeg zzp-ers (onder aannemers) die voor ons werkzaamheden uitvoeren zoals metselwerk, elektra werk, keukens plaatsen, schilderen en tegelwerk uitvoeren.

Waarom aannemersbedrijf de Aannemer-Gigant?

Waarom zou u kiezen voor ons bouwbedrijf? Wij kunnen u enkele goede redenen geven om u over de drempel te tillen;

  • Goedkoop bouwbedrijf
  • Vrijblijvende offerte’s
  • Erkend aannemersbedrijf
  • Bouwen met kwaliteit
Snel een prijsindicatie?

Ons werkgebied

De Aannemer-Gigant uit Haarlem werk regelmatig in en om de regio van Haarlem. Hier geven wij een klein overzicht van de plaatsen in Haarlem waar wij onze projecten uitvoeren. Heemstede, Bloemendaal, Santpoort, Driehuis.

De meeste plaatsen in en rond de stad liggen binnen de 50 km.In de loop van de jaren zijn onze diensten behoorlijk uitgebreid, waardoor u voor iedere klus bij ons terecht kunt. Ons bouwbedrijf heeft veel verschillende vakmannen in huis, wat u het voordeel biedt in prijs en kwaliteit.

Onze klantvriendelijke werkwijze heeft ons in de loop der tijd behoorlijk doen groeien tot een groot aannemersbedrijf.

Bouwen in Haarlem

De bouw werkzaamheden die wij aanbieden zijn zeer uitgebreid. Om u een voorbeeld te geven geeft de Aannemer-Gigant onderstaand een klein overzicht. Of u nu in Haarlem een dakopbouw wilt, kozijnen wilt vervangen, een dakkapel wilt laten plaatsen, een uitbouw wilt realiseren of de fundering wilt herstellen.

Wij kunnen in Haarlem als aannemer al deze klussen uitvoeren. Hierbij stellen wij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.

Specialist in badkamer verbouwingen

Als bouwbedrijf dat in de regio Haarlem actief is hebben wij ons in de loop van de jaren kunnen specialiseren in badkamer verbouwingen. Wanneer u in uw woning binnen Haarlem uw badkamer verbouwen wilt bent u bij de Aannemer-Gigant aan het juiste adres.

Veel mensen in Haarlem hebben de laatste jaren hun badkamer laten verbouwen door ons en wij hebben daar dus erg veel ervaring met renovaties van de badkamer.

Bouw en verbouw in Haarlem

Ons aannemersbedrijf uit Haarlem staat bekend om onze heldere communicatie. Bovendien gaan wij gestructureerd te werk op onze bouwplek, wanneer u een opdracht bij ons plaatst en u bent akkoord met de scherpe offerte dan stellen wij een strak plan van aanpak op.

Wij kunnen eveneens vergunningen aanvragen zodat u lekker alles uit handen kunt geven.

Ook tijdens het bouw traject wordt u continu op de hoogte gehouden door de projectleider. Ons aannemersbedrijf werk regelmatig in de steden Amsterdam, Haarlem en Almere.


Snel een prijsindicatie?

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!