Aanbouw

Laatste update: 30 september 2015

U bent zich aan het oriënteren naar het aanbouwen van uw woning? Dan bent u ook benieuwt wat een aanbouw kan gaan kosten? Op deze pagina zullen wij u alle informatie geven die nodig is.

Met een aanbouw vergroot u het woonoppervlakte aanzienlijk. Het is een de oplossing om snel het woonoppervlakte te vergroten. Als bouwbedrijf kunnen wij iedere soort verbouwing voor u realiseren. Of u nu op zoek bent naar een opbouw of een dakkapel geheel in stijl van het pand of juist een totaal andere architectuur:

Wij hebben de kennis en ervaring om dit voor u te verzorgen. Bij het realiseren van een aanbouw komen zeer veel aspecten kijken zoals bijvooraanbouwbeeld het egaliseren van de complete vloer, waardoor dit weer een geheel wordt met de vloer in uw woonkamer.

Het is een ingrijpend bouwproces en daarom bent u gebaat bij de diensten van ervaren vakmensen. Wij beschikken over de benodigde ervaring, knowhow, mensen en materialen.

De extra ruimte

Wie wil nu niet een paar extra m2 bij zijn of haar woning betrekken. Maar doordat er extra m2 bij het woonoppervlakte komen kunt u nu ook meerdere indelingenmogelijkheden creëren. Bij een standaard woonkamer heeft u een looproute vanuit de gang naar de woonkamer met vaak twee tussendeuren. Na het plaatsen van de aanbouw zal er veel meer ruimte ontstaan om uw woning anders te gaan indelen.

Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden voor het herinrichten van de woning? U kunt van alles creëren van tussen wanden tot aan het verplaatsen van uw eettafel. De mogelijkheden zijn eindeloos als u meer ruimte in huis heeft. Wat natuurlijk wel belangrijk is als u een aanbouw wilt laten plaatsen is dat u wat meekrijgt van de kosten. De kosten van het laten plaatsen liggen gemiddeld tussen de 15 en 20,000 euro voor een aanbouw van rond de 15 m2.

Uitbouw en Aanbouw advies

Als aannemer Amsterdam doen wij meer dan  simpelweg het uitvoeren van een aanbouw.

U kunt in de eerste plaats bij ons terecht voor advies, wij nemen samen met u uw wensen en eisen door en geven bouw advies. Daarna dragen wij zorg voor een vakkundige uitvoering van het bouwproces. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte en werken wij met u samen. Dit is onderdeel van onze service: wij werken voor u. Wilt u bijvoorbeeld de kosten van een uitbouw weten? Vraag dan eens vrijblijvende een offerte aan!

Meerwaarde aanbouw

Door middel van uw leefruimte te vergroten in de aantal m2, zal uw woning ook meer waarden krijgen. Zorg dan ook dat de aanbouw een geheel gaat worden met uw oude woonkamer of slaapkamer. Let op de onderstaande aspecten:

Zorg voor een geheel nadat de aanbouw gebouwd is.
Zorg dat u veel daglicht binnen kunt krijgen.
Zorg ervoor dat u tuin bijpassend is.
Misschien is het een optie u keuken meteen te vergroten.
Zorg voor een schuifpui of openslaande deuren naar u tuin.

Eén geheel maken

Het liefste heeft u natuurlijk dat u vanaf de binnenkant niet kunt zien dat er is aangebouwd. Dit kan natuurlijk door alle wanden en plafonds te voorzien van nieuw stucwerk en schilderwerk. Zo krijgt u een geheel aan de binnenkant en is het nauwelijks te zien dat er aangebouwd is. U kunt ten alle tijden een architect inhuren voor wat hulp bij het maken van een tekening.

Aanbouw prijzen

Lees hier de gemiddelde prijzen van het aanbouwen van een woning.

Breedte x Diepte m2 Gem. kosten
2 m1 x 3 m1 6 m² € 15,000
3 m1 x 3 m1 9 m² € 17,000
4 m1 x 3 m1 12 m² € 18,000

Voor een exacte specificatie van onze aanbouw prijzen kunt u vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier invullen. Na ontvangst heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox.

Bent u  geïnteresseerd in onze diensten zoals een fundering herstellen of een aanbouw aan uw woning? Wij beantwoorden met plezier al uw vragen, u kunt ook verder surfen over onze informatie aannemer site. U treft foto’s en informatie aan waar u mogelijk uw voordeel mee kunt doen. Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant.

Offerte voor aanbouwen

U wilt aanbouwen maar u wilt natuurlijk eerst duidelijkheid over de prijs of de aanbouw offerte van een eventuele aan uw woning. De beste oplossing hiervoor is om een offerte aan te vragen op onze website. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de huidige situatie is van de woning en hoe u de aanbouw graag geplaatst wilt hebben.

Denk hierbij aan de details als de materialen, de maten van de aanbouw die u voor ogen heeft, wanneer het moet gebeuren en wat voor afwerkingsniveau u graag wenst voor uw aanbouw.

Als de offerte aanvraag bij ons binnen komt zullen we met alle nauwkeurigheid een offerte opmaken. Bij eventuele onduidelijkheid over uw wensen aangaande de aan/uitbouw zullen we contact  met u opnemen om alles duidelijk te krijgen om een duidelijk offerte op te kunnen maken.

Aanbouw 3.75/5 4 votes