Aanbouw

Met een aanbouw aan uw pand of een huis verbouwen, krijgt u veel extra ruimte. Het is een uitermate geschikte manier voor het creëren van een extra kamer, kantoor/werkruimte of opslagplek. Als bouwbedrijf kunnen wij iedere soort verbouwing voor u realiseren. Of u nu op zoek bent naar een opbouw of een dakkapel geheel in stijl van het pand of juist een totaal andere architectuur:

Wij hebben de kennis en ervaring om dit voor u te verzorgen. Bij het realiseren van een aanbouw komen zeer veel aspecten kijken zoals bijvoorbeeld het egaliseren van de complete vloer, waardoor dit weer een geheel wordt met de vloer in uw woonkamer.

Het is een ingrijpend bouwproces en daarom bent u gebaat bij de diensten van ervaren vakmensen.  Wij beschikken over de benodigde ervaring, knowhow, mensen en materialen.

Uitbouw en Aanbouw advies

Als aannemer Amsterdam doen wij meer dan  simpelweg het uitvoeren van een aanbouw.aanbouw

U kunt in de eerste plaats bij ons terecht voor advies, wij nemen samen met u uw wensen en eisen door en geven bouw advies. Daarna dragen wij zorg voor een vakkundige uitvoering van het bouwproces. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte en werken wij met u samen. Dit is onderdeel van onze service: wij werken voor u. Wilt u bijvoorbeeld de kosten van een uitbouw weten? Vraag dan eens vrijblijvende een offerte aan!

Prijzen Aanbouw vergelijken

Voor een idee van onze aanbouw prijzen kunt u vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier invullen. Na ontvangst heeft u binnen maximaal 2 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox.

Bent u  geïnteresseerd in onze diensten zoals een funderingsherstel of een aanbouw aan uw woning? Wij beantwoorden met plezier al uw vragen, u kunt ook verder surfen over onze informatie aannemer site. U treft foto’s en informatie aan waar u mogelijk uw voordeel mee kunt doen. Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant.

Offerte voor uw aanbouw

U wilt een aanbouw maar u wilt natuurlijk eerst duidelijkheid over de prijs of de aanbouw offerte van een eventuele aan uw woning. De beste oplossing hiervoor is om een offerte aan te vragen op onze website. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de huidige situatie is van de woning en hoe u de aanbouw graag geplaatst wilt hebben.

Denk hierbij aan de details als de materialen, de maten van de aanbouw die u voor ogen heeft, wanneer het moet gebeuren en wat voor afwerkingsniveau u graag wenst voor uw aanbouw.

Als de offerte aanvraag bij ons binnen komt zullen we met alle nauwkeurigheid een offerte opmaken. Bij eventuele onduidelijkheid over uw wensen aangaande de aanbouw zullen we contact  met u opnemen om alles duidelijk te krijgen om een duidelijk offerte op te kunnen maken.