Aannemer in Den Haag

Bent u op zoek naar een aannemer in de regio van Den Haag voor een renovatie en met kennis van zaken?

Ons aannemersbedrijf in Den Haag heeft alles in huis wat u van een goede aannemer mag verwachten.

Wij werken met de beste mensen op alle vakgebieden. We begeleiden uw project van begin tot het einde met onze eigen mensen.

Zo weet u zeker dat uw project op rolletjes loopt. Omdat u volledig wordt betrokken in het hele traject zullen wij op elk moment rekening kunnen houden met uw wensen.

dakopbouw-plat-dak
Dakopbouw Den Haag

Dakopbouw plaatsen in Den Haag

Is uw woning in Den Haag te klein, en heeft u geen ruimte om uw woning te laten aanbouwen? Dan is het plaatsen van een dakopbouw een van de beste opties. Een extraverdieping bijbouwen op uw woning geeft u snel en goedkoop een extra ruimte.

De kosten van een dakopbouw of een extra verdieping laten opbouwen kunnen erg uiteen lopen. Zo kunt u kiezen voor een prefab opbouw ( dit is een kant en klare opbouw die in een dag geplaatst wordt ) maar ook een op maat gemaakte dakopbouw.

Een prefab opbouw is de goedkoopste manier om om snel een extra slaapkamer te kunnen bijbouwen. Als u kiest om een dakopbouw in Den Haag te laten plaatsen dan kunt u rekening houden met uit een lopende dakopbouw prijzen.

Zie hieronder in onze prijzentabel wat een gemiddelde dakopbouw voor uw woonhuis kost:

Afmeting DakopbouwGemiddelde prijsSoort opbouw
Opbouw van 8 m2€ 11.000,-Met een nokverhoging
Opbouw 10 m2€ 13.000,-Met een verhoogde nok
Opbouw 15 m2€ 16.000,-Met een verlegde nok
Opbouw  20 m2€ 18.000,-Met een verlegde nok
Opbouw 25 m2€ 17.000,-Met een plat dak
Opbouw 30 m2€ 19.000,-Met een schuin dak
Opbouw 35 m2€ 21.000,-Met een recht plat dak
Opbouw 40 m2€ 24.000,-Met een recht schuin dak

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dakopbouw door de Aannemer-Gigant? Lees dan snel alle prijsinformatie op deze pagina dakopbouw plaatsen.

Badkamer renovatie in Den Haag

verplaatsen-van-badkamer
Badkamer renovatie Den Haag

De Aannemer-Gigant is gespecialiseerd in badkamer renovaties binnen 1 dag! Zonder dat u uw complete huis hoeft laten te verbouwen. Of u nu een kleine of grote badkamer wilt laten verbouwen wij renoveren uw badkamer zo goedkoop mogelijk.

Onze badkamerspecialisten plaatsen een nieuwe inloopdouche geheel op maat waar bijvoorbeeld uw oude bad of douchebak heeft gestaan. Indien u wensen uitgaan naar een complete badkamer renovatie vervangen wij uw wastafel, toilet en leggen een vloerverwarming voor u aan.

Omdat de Aannemer-Gigant al meer dan 8000 badkamers heeft verbouwd en verplaatst is geen badkamerklus ons teveel. Lees hier alles over de kosten van een badkamer renovatie.

Aanbouw plaatsen Den Haag

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u kiest om uw woonkamer uit te laten bouwen. Door een aanbouw aan uw woning te laten plaatsen krijgt u veel meer woonruimte ter beschikking.

De meest gekozen reden om een bijgebouw te laten bouwen aan een woning is dat u niet hoeft te verhuizen voor extra woonruimte. Een woninguitbouw is dan ook een stuk goedkoper dan een verhuizing.

Als we het over de kosten van een aanbouw gaan hebben maakt het weinig uit of de aanbouw gebouwd wordt voor een tussenwoning, hoekwoning, of vrijstaande woning. De kosten om u woning te laten verlengen hangen af van de extra beloopbare vierkante meters.

Zie hier in de onderstaande prijzentabel wat een gemiddelde uitbouw woning in Den Haag of omgeving kost.

Stijl van bouwKosten prefab bouwKosten op maat gebouwd
Standaard bouw€15.500 – €20.000€18.000 tot €24.000
Klassiek gebouwd€16.500 – €21.500€24.000 tot €28.000
Modern gebouwd€17.500 – €21.500€24.000 tot €28.000

Woont u in Den Haag? En wilt u graag een goedkope aanbouw laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan via ons online offertesysteem.

houten-uitbouw
Houten aanbouw Den Haag

Dakkapel plaatsen Den Haag

Woont u in Den Haag en wilt u graag een dakopbouw of dakkapel laten plaatsen? Dan bent u ook bij de Aannemer-Gigant aan het juiste adres. De Aannemer-Gigant plaats alle soorten dakkapellen vanaf kunststof tot aan hout.

Maak van uw oude rommelige zolder weer is wat moois! Meer licht inval, een betere beloopbare ruimte, en een waarden verhoging van je huis klinkt natuurlijk niet slecht. Een dakkapel maakt al deze wensen waar. Maar wat kost het laten plaatsen van een dakkapel? En hoe lang duurt de plaatsing?

Leest u op deze pagina alles over wat een dakkapel plaatsen kost, en hoe lang de Aannemer-Gigant hiermee bezig is.

Ook kunt u naar de onderstaande pagina’s bezoeken voor verdere informatie over dakkapellen:

houten dakkapel vervangen voor kunststof
Nieuw dakkapel geplaatst in Den Haag

Goedkoop je huis in Den Haag laten verbouwen

Wij zijn reeds lange tijd werkzaam als bouwbedrijf in Den Haag. We hebben er al vele succesvolle projecten afgerond. Voor een impressie van onze projecten kijkt u eens rustig rond op onze website.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouwserres plaatsenaanbouwen van een woning en renovatieprojecten.

Dus of het nu gaat om het vervangen van uw kozijnen, een nieuwe badkamer, een uitbouw aan uw woning, een serre, een dakkapel, complete woning renovatie of wellicht een geheel nieuw pand.

Bij aannemer Gigant bent u aan het juiste adres. En ook niet onbelangrijk, dat we de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg maar wij werken ook veel als aannemer in Den Haag en omstreken.

Kozijnen vernieuwen in Den Haag

Houten- of kunststof kozijnen mogen dan misschien wel een klein detail lijken van uw woning in Den Haag, maar als je goed kijkt geven kozijnen een bepaalde uitstraling aan een woonhuis. Bent u van plan uw huis te verbouwen, of u wilt dat uw woning er aan de buitenkant weer fris uitziet dan is het laten vervangen van uw oude kozijnen een goede optie.

U kunt natuurlijk overwegen om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen, maar wat als uw kozijnen verrot zijn of u wilt u houten kozijnen vervangen voor kunststof?

Bij het vervangen/ vernieuwen van een kozijn is het belangrijk dat u de kosten zo snel mogelijk achterhaalt. Leest u hier in ons kostenoverzicht de exacte kozijnen prijzen:

Type kozijnKozijn oppervlakteGem. prijs (+montage en HR++ glas)
Kunststof kozijn plaatsen1 m²€ 600 tot aan € 700
Houten kozijn plaatsen1 m²€ 700 tot aan € 800
Aluminium kozijn plaatsen1 m²€ 800 tot aan € 900

Wilt u dat uw woning een meerwaarde krijgt? Denk er dan eens over na om uw kozijnen te laten vernieuwen. Vraag geheel vrijblijvend de prijs aan voor uw nieuwe kozijn.

oude kozijnen laten vervangen
Kunststof kozijnen in plaats van hout

Betaalbaar aannemersbedrijf

Wij werken voor particulier en bedrijf en hebben dan ook afgelopen jaren al een groot aantal projecten succesvol afgerond in de regio den Haag.

Ons bouwbedrijf maakt uw bouwtekening op maat, verzorgt daarna de vergunning en realiseert uw project zoals u het wilt.

U kunt dan denken aan het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een dakkapel, een nieuwe badkamer, een serre, een uitbouw, of complete woningrenovatie maar ook voor nieuwbouw zijn wij u graag van dienst.

Aannemer Den Haag goedkoop & snel…

Als u kiest voor de Aannemer-Gigant uit Den Haag dan bent u ervan verzekerd dat u kiest voor kwaliteit van begin tot eind. Wij zijn pas tevreden op het moment dat u tevreden bent.

U mag van ons dan ook de best mogelijke service verwachten van begin tot eind en ook na oplevering bieden wij u nog een perfecte service.

Bent u benieuwd hoe ons aannemersbedrijf in Den Haag u van dienst kan zijn om uw project tot een succes te maken? Neemt u gerust een contact op voor informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Wij maken voor u graag een offerte op maat bij u in de regio of in de steden Amsterdam en Haarlem.

RandstadBuitengebied
Aannemer AmsterdamAannemer Eindhoven
Aannemer UtrechtAannemer Zwolle
Aannemer HilversumAannemer Tilburg
Aannemer RotterdamAannemer Groningen
Aannemer AmersfoortAannemer Friesland
Aannemer AlkmaarAannemer Den Bosch
Aannemer LeidenAannemer Enschede
Aannemer AlmereAannemer Venlo
Aannemer HoofddorpAannemer Maastricht
Aannemer BredaAannemer Nijmegen
Aannemer HaarlemAannemer Roermond


Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!