Aannemer in Hilversum

Voor elke verbouwing staan wij graag voor u klaar in elke regio. Zo ook in de regio Hilversum en omstreken.

De Aannemer-Gigant is een erkend en gecertificeerd aannemersbedrijf en lever kwalitatief hoogstaand werk voor een scherpe prijs.

Wij werken uitsluitend met een team van gespecialiseerde aannemers. Zij maken samen met u van uw idee een prachtig project.

Of het nu uiteindelijk gaat om een complete verbouwing of een kleine renovatie wij kunnen u advies geven hoe u betaalbaar kunt laten verbouwen ook in Hilversum!

Badkamer renovatie in Hilversum

verplaatsen-van-badkamer
Badkamer renovatie Hilversum

De Aannemer-Gigant is gespecialiseerd in badkamer renovaties binnen 1 dag! Zonder dat u uw complete huis hoeft laten te verbouwen. Of u nu een kleine of grote badkamer wilt laten verbouwen wij renoveren uw badkamer zo goedkoop mogelijk.

Onze badkamerspecialisten plaatsen een nieuwe inloopdouche geheel op maat waar bijvoorbeeld uw oude bad of douchebak heeft gestaan. Indien u wensen uitgaan naar een complete badkamer renovatie vervangen wij uw wastafel, toilet en leggen een vloerverwarming voor u aan.

Omdat de Aannemer-Gigant al meer dan 8000 badkamers heeft verbouwd en verplaatst is geen badkamerklus ons teveel. Lees hier alles over de kosten van een badkamer renovatie.

Woning uitbouwen in Hilversum

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u kiest om uw woonkamer uit te laten bouwen. Door een aanbouw aan uw woning te laten plaatsen krijgt u veel meer woonruimte ter beschikking.

De meest gekozen reden om een bijgebouw te laten bouwen aan een woning is dat u niet hoeft te verhuizen voor extra woonruimte. Een woninguitbouw is dan ook een stuk goedkoper dan een verhuizing.

Als we het over de kosten van een aanbouw gaan hebben maakt het weinig uit of de aanbouw gebouwd wordt voor een tussenwoning, hoekwoning, of vrijstaande woning. De kosten om u woning te laten verlengen hangen af van de extra beloopbare vierkante meters. Snel een prijsindicatie?

Zie hier in de onderstaande prijzentabel wat een gemiddelde uitbouw woning in Hilversum of omgeving kost.

Stijl van bouwKosten prefab bouwKosten op maat gebouwd
Standaard bouw€15.500 – €20.000€18.000 tot €24.000
Klassiek gebouwd€16.500 – €21.500€24.000 tot €28.000
Modern gebouwd€17.500 – €21.500€24.000 tot €28.000

Woont u in Hilversum? En wilt u graag een goedkope aanbouw laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan via ons online offertesysteem.

uitbouw
Uitbouw Hilversum tussenwoning

Kozijnen vernieuwen in Hilversum

Houten- of kunststof kozijnen mogen dan misschien wel een klein detail lijken van uw woning in Hilversum, maar als je goed kijkt geven kozijnen een bepaalde uitstraling aan een woonhuis.

Bent u van plan uw huis te verbouwen, of u wilt dat uw woning er aan de buitenkant weer fris uitziet dan is het laten vervangen van uw oude kozijnen een goede optie.

U kunt natuurlijk overwegen om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen, maar wat als uw kozijnen verrot zijn of u wilt u houten kozijnen vervangen voor kunststof?

Bij het vervangen/ vernieuwen van een kozijn is het belangrijk dat u de kosten zo snel mogelijk achterhaalt. Leest u hier in ons kostenoverzicht de exacte kozijnen prijzen:

Type kozijnKozijn oppervlakteGem. prijs (+montage en HR++ glas)
Kunststof kozijn plaatsen1 m²€ 600 tot aan € 700
Houten kozijn plaatsen1 m²€ 700 tot aan € 800
Aluminium kozijn plaatsen1 m²€ 800 tot aan € 900

Wilt u dat uw woning een meerwaarde krijgt? Denk er dan eens over na om uw kozijnen te laten vernieuwen. Vraag geheel vrijblijvend de prijs aan voor uw nieuwe kozijn.

kozijnen-plaatsen
Kozijnen plaatsen in Hilversum

Dakopbouw laten plaatsen

In Hilversum en omgeving vindt u natuurlijk veel nieuwbouw waar veel gezinnen op af gekomen zijn. Op een gegeven moment is de huidige grootte te klein en is een extra verdieping op een dak erg welkom.

Wij kunnen in vorm van een dakopbouw het woonoppervlak in uw woning gemakkelijk vergroten. Met een dakopbouw heeft u op een simpele en snelle manier een of meerdere slaapkamers erbij.

In Hilversum is het in de meeste gevallen geen probleem om een vergunning hiervoor te krijgen. En wij hebben dan ook erg veel ervaring met het bouwen van een dakopbouw.

dakopbouw-plat-dak
Dakopbouw plaatsing Hilversum

Aannemersbedrijf in het Gooi

Wat kunnen wij als aannemersbedrijf voor u betekenen en welke werkzaamheden kunnen wij met gemak voor u uitvoeren?

Naast de bovenstaande aannemer werkzaamheden kunt u ook bij ons aannemersbedrijf terecht voor een kwaliteitscontrole van uw bedrijfspand of woning.

Hierbij wordt uw woning op meer dan 50 punten onderzocht en krijgt u een scherp voorstel zodat u uw eigendom goed kunt onderhouden.

Vakwerk door aannemer Hilversum

Zoals iedereen weet staan er natuurlijk prachtige woningen in Hilversum. Vele villa’ s die wij verbouwt hebben zijn met veel plezier afgerond.

Voor het laten opknappen van uw woning kunt advies bij ons aanvragen of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen.

Als wij eventueel de verbouwing mogen uitvoeren dan zullen wij u ten alle tijden op de hoogte houden van onze bouwactiviteiten.

Wat wij veel al doen voor werkzaamheden zijn opbouwen en uitbouwen plaatsen aan bestaande woningen in Hilversum.

Ons bouwbedrijf wat wel eens waar in Zwanenburg gevestigd is werk vaak bij onze vast klanten in Hilversum. Zo plegen wij onderhoud aan de woningen en zorgen voor een optimale kwaliteit.

Aannemer offerte aanvragen

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Of u wilt weten wat een aannemersbedrijf voor prijzen rekent per uur of per aangenomen werk in de omgeving van Hilversum?

Twijfel dan niet en vul het offerte formulier in en ontvang direct 25% korting.

Wij zijn ook een aannemersbedrijf in Amsterdam.

RandstadBuitengebied
Aannemer AmsterdamAannemer Eindhoven
Aannemer UtrechtAannemer Zwolle
Aannemer Den HaagAannemer Tilburg
Aannemer RotterdamAannemer Groningen
Aannemer AmersfoortAannemer Friesland
Aannemer AlkmaarAannemer Den Bosch
Aannemer LeidenAannemer Enschede
Aannemer AlmereAannemer Venlo
Aannemer HoofddorpAannemer Maastricht
Aannemer BredaAannemer Nijmegen
Aannemer HaarlemAannemer Roermond


Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!