Aannemer in Rotterdam

Welkom op onze website van de Aannemer-Gigant erkende aannemer uit de regio van Rotterdam.

In de loop van de jaren is ons diensten pakket behoorlijk uitgebreid, waardoor u nagenoeg voor iedere verbouwing bij ons terecht kunt zowel voor advies als een vrijblijvende offerte.

aanbouw woning plaatsen

Aannemersbedrijf in Rotterdam

Als Aannemer uit de regio van Rotterdam hebben wij verschillende vakmannen in huis zoals timmermannen, metselaars en erkende schilders.

Het voordeel voor u is bij het inhuren van een aannemersbedrijf dat alle vakmannen op elkaar afgestemd zijn en de werkzaamheden soepeltjes verlopen.

Dit ziet u uiteraard terug in het eindresultaat van het werk. Onze klantvriendelijke werkwijze heeft ons in de loop der tijd behoorlijk doen groeien.

De werkzaamheden die wij aanbieden zijn zeer uitgebreid.

Om u enkele voorbeelden te geven bedoelen wij het uitvoeren van onder andere; stucwerk, serrebouw ,timmerwerk , bouw begeleiding ,binnendeuren prijzen , buitendeuren prijzen, aanbouw kosten , dakkapel kosten , enz.

Dakopbouw

In Rotterdam en omgeving vindt u natuurlijk veel nieuwbouw waar veel gezinnen op af gekomen zijn. Op een gegeven moment is de huidige grootte te klein en is een extra verdieping op een dak erg welkom.

Wij kunnen in vorm van een dakopbouw het woonoppervlak in uw woning gemakkelijk vergroten. Met een dakopbouw heeft u op een simpele en snelle manier een of meerdere slaapkamers erbij.

In Rotterdam is het in de meeste gevallen geen probleem om een vergunning hiervoor te krijgen. En wij hebben dan ook erg veel ervaring met het bouwen van een dakopbouw.

Badkamer verbouwen

Een klus die wij vaak uitvoeren is het verbouwen van een badkamer. Tijdens zo een badkamer renovatie of verbouwing kunnen de we de badkamer geheel naar uw wensen maken.

Omdat we er zoveel ervaring ermee hebben weten we precies wat we voor welk budget kunnen doen. En ons bouwbedrijf denkt altijd met u mee.

Het renoveren van u badkamer heeft een grote invloed op uw woningwaarde. De prijs is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren.

Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van geheel nieuw sanitair of het betegelen of stucen van u badkamer. Voor grote of kleine badkamerrenovatie staan wij voor u klaar!

Wanneer u dus in Rotterdam uw badkamer wilt verbouwen bent u bij de Aannemer-Gigant aan het juiste adres.

kosten-badkamer-verbouwen

Aannemer met scherpste prijzen!

Wij staan bekend om onze heldere communicatie, zowel voor en tijdens de opdracht.

Bovendien gaan wij gestructureerd te werk, wanneer u een opdracht bij ons plaatst om bijvoorbeeld de aanbouw kosten te willen weten of dakkapel kosten dan zullen wij u als eerst de scherpste prijs geven.

Daarna kunnen wij een plan van aanpak maken .

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U bent altijd in goede handen bij de Aannemer-Gigant uit Rotterdam bij ons is de klant nog steeds koning!

Wilt u graag de prijzen weten van de aannemer uit Rotterdam, Amsterdam of elders? vraagt u een gratis offerte aan en u ontvangt 25% KORTING.

RandstadBuitengebied
Aannemer AmsterdamAannemer Eindhoven
Aannemer UtrechtAannemer Zwolle
Aannemer Den HaagAannemer Tilburg
Aannemer HaarlemAannemer Groningen
Aannemer AmersfoortAannemer Friesland
Aannemer AlkmaarAannemer Den Bosch
Aannemer LeidenAannemer Enschede
Aannemer AlmereAannemer Venlo
Aannemer HoofddorpAannemer Maastricht
Aannemer BredaAannemer Nijmegen
Aannemer HilversumAannemer Roermond


Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!