Aannemer in Rotterdam

Voor zowel kleine als grote verbouwingen in Rotterdam en omstreken staat bouwbedrijf de Aannemer-Gigant snel voor u klaar. Wij kunnen u helpen met de volgende soort bouwprojecten:

Kiest u voor een betaalbare aannemer in Rotterdam? Dan kiest u voor aannemersbedrijf de Aannemer-Gigant!

Badkamer verbouwen in Rotterdam

verplaatsen-van-badkamer
Badkamer renovatie Rotterdam

De Aannemer-Gigant is gespecialiseerd in badkamer renovaties binnen 1 dag! Zonder dat u uw complete huis hoeft laten te verbouwen. Of u nu een kleine of grote badkamer wilt laten verbouwen wij renoveren uw badkamer zo goedkoop mogelijk.

Onze badkamerspecialisten plaatsen een nieuwe inloopdouche geheel op maat waar bijvoorbeeld uw oude bad of douchebak heeft gestaan. Indien u wensen uitgaan naar een complete badkamer renovatie vervangen wij uw wastafel, toilet en leggen een vloerverwarming voor u aan.

Omdat de Aannemer-Gigant al meer dan 8000 badkamers heeft verbouwd en verplaatst is geen badkamerklus ons teveel. Lees hier alles over de kosten van een badkamer renovatie.

Woning uitbouwen in Rotterdam

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u kiest om uw woonkamer uit te laten bouwen. Door een aanbouw aan uw woning te laten plaatsen krijgt u veel meer woonruimte ter beschikking.

De meest gekozen reden om een bijgebouw te laten bouwen aan een woning is dat u niet hoeft te verhuizen voor extra woonruimte. Een woninguitbouw is dan ook een stuk goedkoper dan een verhuizing.

Als we het over de kosten van een aanbouw gaan hebben maakt het weinig uit of de aanbouw gebouwd wordt voor een tussenwoning, hoekwoning, of vrijstaande woning. De kosten om u woning te laten verlengen hangen af van de extra beloopbare vierkante meters.

Zie hier in de onderstaande prijzentabel wat een gemiddelde uitbouw woning in Rotterdam of omgeving kost.

Stijl van bouwKosten prefab bouwKosten op maat gebouwd
Standaard bouw€15.500 – €20.000€18.000 tot €24.000
Klassiek gebouwd€16.500 – €21.500€24.000 tot €28.000
Modern gebouwd€17.500 – €21.500€24.000 tot €28.000

Woont u in Rotterdam? En wilt u graag een goedkope aanbouw laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan via ons online offertesysteem.

aanbouw
Aanbouw geplaatst Rotterdam

Dakopbouw plaatsen in Rotterdam

Is uw woning in Rotterdam te klein, en heeft u geen ruimte om uw woning te laten aanbouwen? Dan is het plaatsen van een dakopbouw een van de beste opties. Een extraverdieping bijbouwen op uw woning geeft u snel en goedkoop een extra ruimte.

De kosten van een dakopbouw of een extra verdieping laten opbouwen kunnen erg uiteen lopen. Zo kunt u kiezen voor een prefab opbouw ( dit is een kant en klare opbouw die in een dag geplaatst wordt ) maar ook een op maat gemaakte dakopbouw.

Een prefab opbouw is de goedkoopste manier om om snel een extra slaapkamer te kunnen bijbouwen. Als u kiest om een dakopbouw in Rotterdam te laten plaatsen dan kunt u rekening houden met uit een lopende dakopbouw prijzen.

Zie hieronder in onze prijzentabel wat een gemiddelde dakopbouw voor uw woonhuis kost:

Afmeting DakopbouwGemiddelde prijsSoort opbouw
Opbouw van 8 m2€ 11.000,-Met een nokverhoging
Opbouw 10 m2€ 13.000,-Met een verhoogde nok
Opbouw 15 m2€ 16.000,-Met een verlegde nok
Opbouw  20 m2€ 18.000,-Met een verlegde nok
Opbouw 25 m2€ 17.000,-Met een plat dak
Opbouw 30 m2€ 19.000,-Met een schuin dak
Opbouw 35 m2€ 21.000,-Met een recht plat dak
Opbouw 40 m2€ 24.000,-Met een recht schuin dak

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dakopbouw door de Aannemer-Gigant? Lees dan snel alle prijsinformatie op deze pagina dakopbouw plaatsen.

Dakopbouw Rotterdam centrum

Dakkapel plaatsen Rotterdam

Woont u in Rotterdam en wilt u graag een dakopbouw of dakkapel laten plaatsen? Dan bent u ook bij de Aannemer-Gigant aan het juiste adres. De Aannemer-Gigant plaats alle soorten dakkapellen vanaf kunststof tot aan hout.

Maak van uw oude rommelige zolder weer is wat moois! Meer licht inval, een betere beloopbare ruimte, en een waarden verhoging van je huis klinkt natuurlijk niet slecht. Een dakkapel maakt al deze wensen waar. Maar wat kost het laten plaatsen van een dakkapel? En hoe lang duurt de plaatsing?

Leest u op deze pagina alles over wat een dakkapel plaatsen kost, en hoe lang de Aannemer-Gigant hiermee bezig is.

Ook kunt u naar de onderstaande pagina’s bezoeken voor verdere informatie over dakkapellen:

kunststof dakkapel kosten
Geplaatst dakkapel in Rotterdam

Kozijnen vernieuwen in Rotterdam

Houten- of kunststof kozijnen mogen dan misschien wel een klein detail lijken van uw woning in Almaar, maar als je goed kijkt geven kozijnen een bepaalde uitstraling aan een woonhuis. Bent u van plan uw huis te verbouwen, of u wilt dat uw woning er aan de buitenkant weer fris uitziet dan is het laten vervangen van uw oude kozijnen een goede optie.

U kunt natuurlijk overwegen om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen, maar wat als uw kozijnen verrot zijn of u wilt u houten kozijnen vervangen voor kunststof?

Bij het vervangen/ vernieuwen van een kozijn is het belangrijk dat u de kosten zo snel mogelijk achterhaalt. Leest u hier in ons kostenoverzicht de exacte kozijnen prijzen:

Wilt u dat uw woning een meerwaarde krijgt? Denk er dan eens over na om uw kozijnen te laten vernieuwen. Vraag geheel vrijblijvend de prijs aan voor uw nieuwe kozijn.

prijs-van-kozijnen
Nieuwe kozijnen aanbouw Rotterdam

Goedkoop je huis laten verbouwen

Wij zijn reeds lange tijd werkzaam als bouwbedrijf in Rotterdam. We hebben er al vele succesvolle projecten afgerond. Voor een impressie van onze projecten kijkt u eens rustig rond op onze website.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouwserres plaatsenaanbouwen van een woning en renovatieprojecten.

Dus of het nu gaat om het vervangen van uw kozijnen, een nieuwe badkamer, een uitbouw aan uw woning, een serre, een dakkapel, complete woning renovatie of wellicht een geheel nieuw pand.

Bij aannemer Gigant bent u aan het juiste adres. En ook niet onbelangrijk, dat we de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg maar wij werken ook veel als aannemer in Rotterdam en omstreken.

Aannemersbedrijf in Rotterdam

Als Aannemer uit de regio van Rotterdam hebben wij verschillende vakmannen in huis zoals timmermannen, metselaars en erkende schilders.

Het voordeel voor u is bij het inhuren van een aannemersbedrijf dat alle vakmannen op elkaar afgestemd zijn en de werkzaamheden soepeltjes verlopen.

Dit ziet u uiteraard terug in het eindresultaat van het werk. Onze klantvriendelijke werkwijze heeft ons in de loop der tijd behoorlijk doen groeien.

De werkzaamheden die wij aanbieden zijn zeer uitgebreid.

Om u enkele voorbeelden te geven bedoelen wij het uitvoeren van onder andere; stucwerk, serrebouw ,timmerwerk , bouw begeleiding ,binnendeuren prijzen , buitendeuren prijzen, aanbouw kosten , dakkapel kosten , enz.

Aannemer Rotterdam met scherpste prijzen!

Wij staan bekend om onze heldere communicatie, zowel voor en tijdens de opdracht.

Bovendien gaan wij gestructureerd te werk, wanneer u een opdracht bij ons plaatst om bijvoorbeeld de aanbouw kosten te willen weten of dakkapel kosten dan zullen wij u als eerst de scherpste prijs geven.

Daarna kunnen wij een plan van aanpak maken .

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

U bent altijd in goede handen bij de Aannemer-Gigant uit Rotterdam bij ons is de klant nog steeds koning!

Wilt u graag de prijzen weten van de aannemer uit Rotterdam, Amsterdam? Vraag gratis een offerte aan.

RandstadBuitengebied
Aannemer AmsterdamAannemer Eindhoven
Aannemer UtrechtAannemer Zwolle
Aannemer Den HaagAannemer Tilburg
Aannemer HaarlemAannemer Groningen
Aannemer AmersfoortAannemer Friesland
Aannemer AlkmaarAannemer Den Bosch
Aannemer LeidenAannemer Enschede
Aannemer AlmereAannemer Venlo
Aannemer HoofddorpAannemer Maastricht
Aannemer BredaAannemer Nijmegen
Aannemer HilversumAannemer Roermond


Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!