Aannemer in Utrecht

Voor zowel kleine als grote verbouwingen in Utrecht en omstreken staat bouwbedrijf de Aannemer-Gigant snel voor u klaar. Wij kunnen u helpen met de volgende soort bouwprojecten:

Kiest u voor een betaalbare aannemer in Utrecht? Dan kiest u voor aannemersbedrijf de Aannemer-Gigant!

Badkamer renovatie in Utrecht

verplaatsen-van-badkamer
Badkamer renovatie Utrecht

De Aannemer-Gigant is gespecialiseerd in badkamer renovaties binnen 1 dag! Zonder dat u uw complete huis hoeft laten te verbouwen. Of u nu een kleine of grote badkamer wilt laten verbouwen wij renoveren uw badkamer zo goedkoop mogelijk.

Onze badkamerspecialisten plaatsen een nieuwe inloopdouche geheel op maat waar bijvoorbeeld uw oude bad of douchebak heeft gestaan. Indien u wensen uitgaan naar een complete badkamer renovatie vervangen wij uw wastafel, toilet en leggen een vloerverwarming voor u aan.

Omdat de Aannemer-Gigant al meer dan 8000 badkamers heeft verbouwd en verplaatst is geen badkamerklus ons teveel. Lees hier alles over de kosten van een badkamer renovatie.

Woning uitbouwen in Utrecht

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u kiest om uw woonkamer uit te laten bouwen. Door een aanbouw aan uw woning te laten plaatsen krijgt u veel meer woonruimte ter beschikking.

De meest gekozen reden om een bijgebouw te laten bouwen aan een woning is dat u niet hoeft te verhuizen voor extra woonruimte. Een woninguitbouw is dan ook een stuk goedkoper dan een verhuizing.

Als we het over de kosten van een aanbouw gaan hebben maakt het weinig uit of de aanbouw gebouwd wordt voor een tussenwoning, hoekwoning, of vrijstaande woning. De kosten om u woning te laten verlengen hangen af van de extra beloopbare vierkante meters.

Zie hier in de onderstaande prijzentabel wat een gemiddelde uitbouw woning in Utrecht of omgeving kost.

Stijl van bouwKosten prefab bouwKosten op maat gebouwd
Standaard bouw€15.500 – €20.000€18.000 tot €24.000
Klassiek gebouwd€16.500 – €21.500€24.000 tot €28.000
Modern gebouwd€17.500 – €21.500€24.000 tot €28.000

Woont u in Utrecht? En wilt u graag een goedkope aanbouw laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan via ons online offertesysteem.

dubbele aanbouw
Uitbouw van glas in Utrecht

Dakopbouw plaatsen in Utrecht

Is uw woning in Utrecht te klein, en heeft u geen ruimte om uw woning te laten aanbouwen? Dan is het plaatsen van een dakopbouw een van de beste opties. Een extraverdieping bijbouwen op uw woning geeft u snel en goedkoop een extra ruimte.

De kosten van een dakopbouw of een extra verdieping laten opbouwen kunnen erg uiteen lopen. Zo kunt u kiezen voor een prefab opbouw ( dit is een kant en klare opbouw die in een dag geplaatst wordt ) maar ook een op maat gemaakte dakopbouw.

Een prefab opbouw is de goedkoopste manier om om snel een extra slaapkamer te kunnen bijbouwen. Als u kiest om een dakopbouw in Utrecht te laten plaatsen dan kunt u rekening houden met uit een lopende dakopbouw prijzen.

Zie hieronder in onze prijzentabel wat een gemiddelde dakopbouw voor uw woonhuis kost:

Afmeting DakopbouwGemiddelde prijsSoort opbouw
Opbouw van 8 m2€ 11.000,-Met een nokverhoging
Opbouw 10 m2€ 13.000,-Met een verhoogde nok
Opbouw 15 m2€ 16.000,-Met een verlegde nok
Opbouw  20 m2€ 18.000,-Met een verlegde nok
Opbouw 25 m2€ 17.000,-Met een plat dak
Opbouw 30 m2€ 19.000,-Met een schuin dak
Opbouw 35 m2€ 21.000,-Met een recht plat dak
Opbouw 40 m2€ 24.000,-Met een recht schuin dak

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dakopbouw door de Aannemer-Gigant? Lees dan snel alle prijsinformatie op deze pagina dakopbouw plaatsen.

dakopbouw-plaatsen
Dakopbouw Utrecht

Dakkapel plaatsen Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u graag een dakopbouw of dakkapel laten plaatsen? Dan bent u ook bij de Aannemer-Gigant aan het juiste adres. De Aannemer-Gigant plaats alle soorten dakkapellen vanaf kunststof tot aan hout.

Maak van uw oude rommelige zolder weer is wat moois! Meer licht inval, een betere beloopbare ruimte, en een waarden verhoging van je huis klinkt natuurlijk niet slecht. Een dakkapel maakt al deze wensen waar. Maar wat kost het laten plaatsen van een dakkapel? En hoe lang duurt de plaatsing?

Leest u op deze pagina alles over wat een dakkapel plaatsen kost, en hoe lang de Aannemer-Gigant hiermee bezig is.

Ook kunt u naar de onderstaande pagina’s bezoeken voor verdere informatie over dakkapellen:

Kozijnen vervangen in Utrecht

Houten- of kunststof kozijnen mogen dan misschien wel een klein detail lijken van uw woning in Almaar, maar als je goed kijkt geven kozijnen een bepaalde uitstraling aan een woonhuis. Bent u van plan uw huis te verbouwen, of u wilt dat uw woning er aan de buitenkant weer fris uitziet dan is het laten vervangen van uw oude kozijnen een goede optie.

U kunt natuurlijk overwegen om uw kozijnen opnieuw te laten schilderen, maar wat als uw kozijnen verrot zijn of u wilt u houten kozijnen vervangen voor kunststof?

Bij het vervangen/ vernieuwen van een kozijn is het belangrijk dat u de kosten zo snel mogelijk achterhaalt. Leest u hier in ons kostenoverzicht de exacte kozijnen prijzen:

Type kozijnKozijn oppervlakteGem. prijs (+montage en HR++ glas)
Kunststof kozijn plaatsen1 m²€ 600 tot aan € 700
Houten kozijn plaatsen1 m²€ 700 tot aan € 800
Aluminium kozijn plaatsen1 m²€ 800 tot aan € 900

Wilt u dat uw woning een meerwaarde krijgt? Denk er dan eens over na om uw kozijnen te laten vernieuwen. Vraag geheel vrijblijvend de prijs aan voor uw nieuwe kozijn.

wat kost het plaatsen van kozijnen
Oude kozijnen vervangen in Utrecht

Goedkoop je huis laten verbouwen

Wij zijn reeds lange tijd werkzaam als bouwbedrijf in Utrecht. We hebben er al vele succesvolle projecten afgerond. Voor een impressie van onze projecten kijkt u eens rustig rond op onze website.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouwserres plaatsenaanbouwen van een woning en renovatieprojecten.

Dus of het nu gaat om het vervangen van uw kozijnen, een nieuwe badkamer, een uitbouw aan uw woning, een serre, een dakkapel, complete woning renovatie of wellicht een geheel nieuw pand.

Bij aannemer Gigant bent u aan het juiste adres. En ook niet onbelangrijk, dat we de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Ons bedrijf is gevestigd in Zwanenburg maar wij werken ook veel als aannemer in Utrecht en omstreken.

Erkend bouwen in Utrecht

Wij leveren onze projecten altijd met hoge kwaliteit af. Dit is ook een streven, waardoor wij ons kunnen onderscheiden.

Wij luisteren altijd naar u als klant waardoor de verwachtingen overeenkomen met het eindresultaat.

Als aannemersbedrijf in Utrecht zijn wij zeer professioneel ingesteld en beschikken over een groot netwerk zodat wij altijd de beste diensten en materialen kunnen leveren.

Door onze expertise en vakmanschap weten wij altijd de meest kwalitatieve materialen te selecteren voor onze projecten tegen een relatief lage inkoopprijs.

Hierdoor kunt u als klant veel kosten besparen.

Aannemer Utrecht en ons bouwadvies

Wij voorzien u graag van advies bij u in de regio. U kunt onze vrijblijvende offerte invullen, waarna wij zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling zullen nemen.

Als aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid over de aanvraag die u indient zodat wij ons volledige voor u gaan inzetten.

Met onze onderkende projecten die wij hebben geleverd aan onze klanten kunnen wij u voorzien van alle primaire- en secundaire bouwspecialiteiten. Voor alles kunt u bij ons terecht en wij zullen u kwaliteit afleveren.

Bouwplannen Utrecht

Wij zullen ons ten alle tijden goed inleven in uw bouwplannen en u daarbij in het nodige advies voorzien. Daarbij zal alles volgens afspraak gaan zodat u zult krijgen wat u van ons verwacht.

Wij staan voor al uw aanvragen open, waardoor u altijd medezeggenschap heeft in het te leiden project.

Wij hanteren lage kosten tegen een hoge kwaliteit. Door onze expertise kunnen wij een goede inschatting maken van het benodigde: personeel, materiaal en tijd.

Dit alles om u als klant tevreden te stellen. Bent u op zoek naar een aannemer Amsterdam of een aannemer Haarlem. Wij voeren alle verbouwingen voor u uit!

RandstadBuitengebied
Aannemer AmsterdamAannemer Eindhoven
Aannemer HaarlemAannemer Zwolle
Aannemer Den HaagAannemer Tilburg
Aannemer RotterdamAannemer Groningen
Aannemer AmersfoortAannemer Friesland
Aannemer AlkmaarAannemer Den Bosch
Aannemer LeidenAannemer Enschede
Aannemer AlmereAannemer Venlo
Aannemer HoofddorpAannemer Maastricht
Aannemer BredaAannemer Nijmegen
Aannemer HilversumAannemer Roermond


Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!