Binnendeuren laten plaatsen

Binnendeuren kan je in verschillende soorten een maten kopen en laten plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw deuropeningen te vernieuwen.

Leest u op deze pagina alles over de kosten van binnendeuren vernieuwen en de plaatsing hiervan.

Omdat wij regelmatig deuren vervangen zoals een buitendeur of garagedeur krijgen wij veel vragen over de prijzen. Denkt u hierbij aan:

  • Wat zijn de kosten van nieuwe binnendeuren?
  • Hoe duur is het laten plaatsen van een binnendeur?
  • Wat zijn normale prijzen?
  • Kost een binnendeur laten plaatsen veel?

Natuurlijk is het vernieuwen van alle binnendeuren in uw woning niet goedkoop maar in onze ogen hoeft een nieuwe binnendeur laten plaatsen ook niet duur te wezen.

De gemiddelde prijzen van binnendeuren variëren ook enorm.

Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding. Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u uw deuren laat vervangen.

binnendeuren-plaatsen
Snel een prijsindicatie?

Welke binnendeur moet u kiezen?

Het kiezen van de juiste deur is geheel afhankelijk van de stijl van u woning. De kosten van nieuwe binnendeuren met of zonder hang- en sluitwerk zijn erg afhankelijk van uw eigen keuze.

Zo kun je bij een bouwmarkt goedkope binnendeuren aanschaffen vanaf 80,- euro per deur.

Maar u kunt ook kiezen voor hardhouten binnendeuren die rond de 600,- per stuk kosten.

Kozijnen

Mocht u kiezen voor hardhouten deuren maar uw heeft nog oude aluminium kozijnen dan is het misschien verstandig uw kozijnen meteen te laten vernieuwen. Houten kozijnen horen natuurlijk bij houten binnendeuren.

Echter kunt u ook altijd de keuze maken om de oude kozijnen op te laten knappen.

Ga hiervoor in overleg met een schildersbedrijf die exact weet hoe het schilderen van kozijnen in zijn werk gaat.

Oude deuren opkappen

Als u geen groot budget heeft en flink wilt besparen op het vervangen van uw oude deuren dan is het opknappen natuurlijk ook een optie.

Als je twijfelt tussen nieuwe deuren of het opknappen van de oude deuren dan is het in sommige gevallen zo dat nieuwe deuren wel eens veel goedkoper kunnen uitvallen dan het laten opknappen van de oudere binnendeuren.

Als je oude deuren in uw huis niet meer mooi zijn dan kunt u dus overwegen ze zelf te vernieuwen door opnieuw te schilderen of te beplakken met folie.

Leest u hier de meest gebruikte oplossingen om je deuren er weer als nieuw uit te laten zien:

  • Zelf schuren en schilderen van de oude deuren.
  • Vervang zelf het hang- en sluitwerk
  • Nieuw glas plaatsen in de deuren.
  • Zelf folie bekleding aanschaffen en plakken.

Vervangen en plaatsen binnendeuren

Wij houden rekening met iedere stijl en ieder budget. Wanneer uw budget ons duidelijk is zullen we laten zien welke deuren binnen uw budget vallen waarna u een goede keuze kunt maken.

In ons assortiment vindt u altijd een exemplaar dat aan al uw eisen voldoet.

Deuren voor uw budget: dat is waar wij sterk in zijn.

Dankzij ervaring en een uitgebreid netwerk kunnen wij u ieder type deur leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Uiteraard gaat kwaliteit bij ons voorop, maar wij geloven dat kwaliteit en een goede prijs zeer goed samen gaan.

Wij zorgen voor de levering en indien gewenst ook de plaatsing (deur afhangen) van de door u gekozen binnendeuren.

verschillende-soorten-binnendeuren

Binnendeuren

Mooie binnendeuren kunnen een ruimte een heel andere (betere) uitstraling geven dus we zetten hier de opties voor mooie betaalbare binnendeur opties op een rij. Bekijk de binnendeur offerte

Het kiezen van de juiste binnendeur dient met zorg te gebeuren en zeker als we het hebben over het afhangen van de binnendeuren.

Een gemiddelde woning heeft al gauw tien binnendeuren.

Omdat de deuren veel gebruikt worden en vaak in het zicht zijn is het belangrijk dat u naast kwalitatief goede deuren ook kiest voor deuren die er goed uitzien.

Gelukkig is er een groot assortiment aan deuren met zeer verschillende uiterlijkheden. U wilt natuurlijk wel dat deze deuren iets toevoegen aan uw huis en juist geen afbreuk doen aan de stijl.

De juiste keuze maakt een ruimte helemaal af.

U kunt natuurlijk alle kanten op: één stijl aanhouden of juist kiezen voor verschillende, bijpassende exemplaren voor iedere kamer.

Vaak zien we dat eenzelfde deur door het gehele huis het (in onze ogen) mooiste resultaat geeft.

Daarbij heeft u zeer veel keuze uit verschillende soorten materiaal of verschillende stijlen: landelijk, robuust, klassiek, modern, hout, kunststof, glas, de Aannemer-Gigant levert ze in alle soorten.

Wij hebben binnendeuren voor iedere toepassing. En uiteraard zullen wij met onze perfecte service ervoor zorgen dat de deuren goed afgehangen worden zodat ze sluiten zoals dat de bedoeling is.

Snel een prijsindicatie?

Advies

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een goed advies? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

Samen met u kijken wij naar de beste oplossing. Zo kunt u ons vertellen wat de eisen en wensen zijn aan de deuren.

Ook kan het helpen om een foto van de kamers in uw woning door te sturen zodat wij kunnen kijken welke binnendeuren daar het best bij passen.

Uiteraard is het voor ons ook handig om te weten wat het budget voor de deuren is. Met al deze informatie lukt het ons eigenlijk altijd om de perfecte deur voor onze klanten te vinden.

Ook kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Laat u verrassen door onze kwaliteit en prijzen van onze binnendeuren.

Als u overigens ook nieuwe deurkozijnen heeft kunnen wij dat uiteraard ook voor u maken in onze eigen timmerfabriek.

Als er nieuwe binnendeuren worden geplaatst is het natuurlijk extra mooi als er ook mooie kozijnen omheen zijn geplaatst.

Deuren afhangen snel en voordelig

Als aannemersbedrijf voeren wij allerlei andere bouw gerelateerde opdrachten uit, in en rondom uw huis. Zo hoort ook het afhangen van de binnendeuren die wij leveren bij ons takenpakket.

U kunt uiteraard bij ons terecht voor het laten afhangen van nieuwe binnendeuren tegen prijzen die betaalbaar zijn.

Dit hoort namelijk bij onze service voor het leveren van de deuren.

Het plaatsen van binnendeuren door medewerkers van de Aannemer-Gigant gebeurt snel en vakkundig.

Wij zijn gewend om complexe woning verbouwingen uit te voeren dus u kunt er van uitgaan dat het afhangen van deuren ons perfect afgaat.

Onze vakmannen hebben alle kennis en kunnen alle type deuren tegen aantrekkelijke prijzen plaatsen.

Prijzen berekenen

Om duidelijkheid in de kosten voor uw nieuwe binnendeuren te krijgen zal de totaalprijs van de binnendeuren berekend moeten worden.

Deze rekensom lijkt heel simpel, namelijk: het aantal deuren x de prijs van 1 deur. Maar gelukkig voor u werkt het iets anders.

Wanneer er meerdere deuren bij ons worden gekocht, iets wat meestal het geval is, zal er korting over de deuren berekend worden. Dus hoe meer deuren u koopt des te goedkoper de prijs per deur wordt.

Offerte voor binnen- en buitendeuren

Met een offerte heeft u direct scherp wat de kosten zullen zijn voor nieuwe buitendeuren of binnendeuren in uw huis, al dan niet met plaatsen.

Wat belangrijk is om te vermelden in de offerteaanvraag voor binnendeuren zijn de maten van de betreffende deuren. Welke deuren u graag wilt hebben.

Of er ook nieuwe deurkozijnen nodig zijn en of u de binnendeuren zelf gaat plaatsen of dat u wilt dat ook wij de binnendeuren voor u plaatsen en ophangen.

Met deze informatie kunnen wij een heldere offerte maken die u snel inzicht geven in de prijs voor uw nieuwe binnendeuren en eventuele werkzaamheden die wij zullen moeten uitvoeren.

Hoeveel kost het om de binnendeuren te laten plaatsen?

website van het jaar

Het plaatsen van binnendeuren varieert in de prijs omdat u te maken krijgt met bepaalde punten waar u rekening mee moet houden. Zo dat u ongeveer een richtprijs hebt voor het plaatsen. Het aantal deuren, wat voor deurkozijnen heeft u, wat is u deurhoogte. Dat zijn allemaal belangrijke punten waar u rekening mee moet houden bij het maken van u keuze. Leest u alles over de kosten van het plaatsen van uw binnendeuren verder op deze pagina.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!