Serrebouw

Een aanbouw in de vorm van een serre of ook wel woonserre genoemd is een waardevolle toevoeging aan uw huis.

Hiermee creëert u een hoop extra ruimte en veel licht. Wij zijn gespecialiseerd in serrebouw en hebben hier ook erg veel ervaring mee.

Wij plaatsen en bouwen uw tuinkamer, lichtstraat en overkapping door heel Nederland zoals in:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Flevoland
kosten serre bouw
Keuken serre aanbouw

Bij ons bent u bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Wij helpen u het hele traject door, vanaf idee naar advies tot realisatie.

Een serre bouwen op maat is divers, het kan visueel worden geïntegreerd in de architectuur van uw pand maar kan ook zeer opvallend worden vormgegeven.

Een alternatief voor een serre is een erker, iets wat wij ook voor u kunnen realiseren. De Aannemer-Gigant is gespecialiseerd in serrebouw en realiseert graag samen met u uw droomproject.

Hoe dit eruit ziet, is helemaal aan u. Als ervaren, erkende aannemer kunt u bij ons alle kanten op.

Dat begint al bij het advies: Wij staan geheel tot uw beschikking om uw wensen, mogelijkheden en eisen met u te bespreken.

Hierbij zullen we natuurlijk altijd rekening houden met het budget dat u gesteld heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er in iedere situatie wel en niet mogelijk is.

Wat kost een serre?

De kostprijs voor een serre van glas, aluminium, of prefab zijn wel bijna altijd lager dan volledige uitbouw van een woonhuis.

En dit terwijl de oppervlakte vaak toch even groot is en u veel meer licht naar binnen haalt met dit soort uitbouw.

De indicatieprijs zijn simpelweg lager omdat de constructie eenvoudiger en lichter is.

Om u een indicatie te geven van de prijzen vind u hieronder een tabel met een gemiddeld prijzenoverzicht.

Afmeting serrem2PrijsPrijs per m2
2 x 3 m6 m2 €12000,- €3000
3 x 3 m9 m2 €13500,- €2166
4 x 3 m12 m2 €15000,- €1916
5 x 3 m15 m2 €18000,- €1733

Let op dat bovenstaande prijzen indicatieve prijzen zijn.

De uiteindelijke kosten van een serre aanbouw zullen afhankelijk zijn meerdere factoren, een offerte op maat geeft u een goed idee van exacte kosten.

Serrebouw mogelijkheden

Heeft u altijd al de droom gehad een serre aan uw huis te hebben? Een serre geeft u meer woongenot en meer ruimte in uw woning. Er is zeer veel mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan een compleet of gedeeltelijk glazen plafond. Of harmonicadeuren in uw nieuwe serre zodat het meer als een veranda voelt in de zomer.

In de kleur die u wilt enzovoort enzovoort. De Aannemer-Gigant de serrebouw specialist helpt u graag met het ontwerpen van uw serre en maken wij uw droom werkelijkheid.

Zo kunnen wij advies geven van het ontwerp maar zeker ook van de inrichting van de nieuwe serre.

Er zijn veel mogelijkheden als we het hebben over serrebouw en wij willen niets anders dan u tevreden stellen van ontwerp tot aan de oplevering.

Uw serre van ontwerp tot inrichting

Wij kunnen u adviseren van ontwerp tot en met de inrichting van uw serre. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het interieur maken een serre tot een perfecte aanvulling op uw leefruimte.

Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Alle wensen zijn bespreekbaar, ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

Meer informatie

U kunt contact met ons opnemen om alle serrebouw mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag voorbeelden of meer informatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring met serres bouwen ,en ons voortdurende streven naar de hoogste kwaliteit, zijn wij voor u de aangewezen partij om uw project uit te voeren.

Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Wij beschikken over de juiste mensen en de beste vaste leveranciers ( waar wij zeer voordelig inkopen) om ieder project naar volle tevredenheid uit te voeren.

serre-aanbouw

Prefab serre bouwen

In de serrebouw worden tegenwoordig ook veel prefab oplossingen gebruikt.

Dit zijn serres die kant en klaar in de fabriek worden gemaakt. Deze zijn in de regel een stuk goedkoper dan serres die op maat gemaakt worden, dit is omdat de productiekosten drastisch lager zijn.

Er is een grote keuze in prefab serrebouw. Wanneer u zoekt voor een betaalbare serre kan een prefab oplossing wellicht heel interessant zijn voor u.

Serrebouw offerte

Een offerte aanvragen voor het bouwen van een serre is zo gebeurd: U vertelt ons via het daartoe bestemde formulier wat uw wensen zijn en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende offerte met daarin de serre prijzen.

Overtuig uzelf van onze uitstekende kwaliteit aangaande serrebouw en bijzonder scherpe prijzen en vraag direct een offerte aan.

Aannemer-Gigant
Aannemer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!